Şimdi Ara

Google Geç Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar son birkaç gündür google bazı zamanlarda çok geç açılmaya veya hiç açılmamaya başladı google girdikten sonra diğer sayfalar normal hızda açılıyor yani sorun sadece açılış bölümünde ccleaner ile temizlik antivirüs ile tarama yaptım sonuç değişmedi yardım bekliyorum google ip sı kullanıyorum hosts dosyasındaki eklentileride sildim ama düzelmedi

• google chrome kullanıyorsunuz sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asichocuq

Selam arkadaşlar son birkaç gündür google bazı zamanlarda çok geç açılmaya veya hiç açılmamaya başladı google girdikten sonra diğer sayfalar normal hızda açılıyor yani sorun sadece açılış bölümünde ccleaner ile temizlik antivirüs ile tarama yaptım sonuç değişmedi yardım bekliyorum google ip sı kullanıyorum hosts dosyasındaki eklentileride sildim ama düzelmedi

Eski sürüm (v3.0.x serisi) Firefox'da bu tarz problem vardı. Güncelleyince 13'e düzelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

google chrome kullanıyorsunuz sanırım..

hayır ie8 kullanıyorum bi ara düzeliyor sayfaları takır takır açıyor aradan belli bir zaman geçince 1-2dk beklemek zorunda kalıyorum
  • Sorun bugünde devam ediyor google bir sayfası hızlı gelirken diğeri geç geliyor anlamadım gitti
  • arkadaşlar sorun 3 gündür devam ediyor yardım eden yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.