Şimdi Ara

Instagram erişime açılıyor, saati belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Instagram erişime açılıyor, saati belli oldu
    2 Ağustos 2024 tarihinden itibaren kapalı olan Instagram'ın açılış saati belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaşanan son gelişmeler ile ilgili bir paylaşım yaptı ve açılış saatini paylaştı.

Instagram açılış saati

Instagram yetkilileri ile uzun süredir devam eden görüşmelerde önemli mesafeler kat edildi ve nihayet sonuca ulaşıldı. Meta yetkililerinin önümüzdeki günlerde ortak görüşmeler için Türkiye’ye geleceği belirtildi.

Ayrıca Bkz.Türkiye Barolar Birliği, Instagram yasağının kaldırılması için dava açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu son gelişmeler ile ilgili şunları paylaştı:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak; katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalardan dolayı sosyal medya platformu Instagram’a 2 Ağustos tarihinde taleplerimize karşılık vermediği için erişim engeli getirmiştik.

Baştan beri sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına saygı duymalarını istedik. 

Instagram yetkilileri ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde özellikle katalog suçlar çerçevesindeki taleplerimizin karşılanacağı, kullanıcılara getirilen sansür konusunda ortak bir çalışma yapma sözü vermeleri üzerine saat 21.30 itibari ile erişim engelini kaldıracağız.”

• Söz ile mi oluyor bu işler. Kız isteme töreni sanki. Yemeyin bizi hiçbir talebinizi kabul etmemişler aynen devam. Şirket politikasında hiçbir değişiklik olmamış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin altından girip üstünden çıktılar herkes gözlerini kapattı konu instagram olunca halk sesini çıkartıyor Bazı şeyler müstehak

• Kalkmasına sevindim. Milletimizin alıştığı bir şeydi sonuçta.

• Sanki başkası kapattı da bunlar olayı çözmüş gibi kahramanlık yapıyor.

• İyi olmuş VPN açınca internet yavaşlıyor gibi geldi bana

• Ülkemizin böyle sosyal medya kuruluşlarına sözünü dinletmesi hoşuma gidiyor. Ancak meta grubu yahudi asıllı ve hiç bir zaman lehimize yayın yapmayacakları çeşitli algoritmalar ile ülke gencini zehirleyecekleri bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 10 Ağustos 2024; 20:52:11 >
  • hahahaha şaka gibisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke açılmasaydı, keşke hepsi kapansa da insanlar gerçek hayata dönse.

• omanner kullanıcısına yanıt
    vpn var sıkıntı yok sen istersen hiç kullanma, bizdende sanane.

• VDS kiraladım, OpenVPN kurdum, boşuna mı yaptım ? Neyse bunların sağı-solu belli olmuyor, yarın yine kapatırlar.

Dayı dh forumunda bile takılıyorsun. Çık o zaman dön hayatına. Bize niye bulaşıyosun? Kendi hayatına baksana.

• quote:

Orijinalden alıntı: omanner

Keşke açılmasaydı, keşke hepsi kapansa da insanlar gerçek hayata dönse.
    Bütün sosyal medya hesaplarını kapatarak gerçek hayata dönebilirsin dh hesabından da başlayabilirsin ✅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 10 Ağustos 2024; 21:18:54 >
  • Erellach kullanıcısına yanıt
    Sen umurumda değilsin zaten, ne halin varsa gör, çevrem için yazdım.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekliği olmayan ifadeler kullanmayın lütfen, ömür boyu kapatsalar yine kimse bir şey yapamaz. En fazla yapacakları vpn açmak veya platform değiştirmek.

sikinti yok ozaman 🫣. sory

• Ne Instagrammış arkadaş başka derdimizmi kalmadı.

• toygun1725 T kullanıcısına yanıt
    Burası bilgi aldığım bir platform, 20 yıla yakındır buradayım ben.

Senin düşük IQ çevren sosyal medya kullanmasın zaten gerek yok sosyal medya bir takım AKP'li'den kurtulur

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Dh ile instagramı aynı kefeye koyabiliyorsan ciddi sıkıntılaeın var demektir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.