Bildirim
ChatGPT küresel olarak çöktü: Mobil uygulama da çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Günün birinde böyle çökme ayağına herşeyi ele geçirecek gibi geliyor bana:) -
Millet nasıl yoklukta ise artık, konuşacak sadece bunu buldu. Garibim yapayda olsa milletin gevezeliğini kaldıramadı.
-
Bu haberi yaza(maya)n editörler şu an seri ağlıyor. -
-
ileride insan olmak insan kalabilmek çok zorlaşacak.. Çünkü Yapay zekayla yapılacakların listesini gördükçe normal insan formunda kalabilmek mucize olacak.. Sonuçta yapay zeka da bıçak misali İyi şekilde kullanılırsa ekmeyi kötü şekilde kullanılırsa her şeyi keser. İyinin elinde Akan bir nehir, Kötünün elinde öldüren bir Zehir olacak.. :) -
Bir kere açıp bakmadım ama hayatı kolaylaştıran değil sohbet edilen olarak nitelenmis, şaşırmadım :D -
Çok da şey yapmamak lazım.
-
Gemini 1 - 0 Gpt -
Sakin olun hayatımda ilk defa plus abonelik aldım ondan çöktü -
İnsanlığa karşı koymuş şuan yayılıyormuş.. -
insanların saçma isteklerinden bunaldı garibim kendini kapadı sanırım :))) -
Baksaydınn
-
Gönül dağı dizisinde oynuyordu değil mi? (!) -
Mobil uygulama zaten uzun zamandır tarih saat hatası veriyo bende giriş yapmıyor çok boktan gerçekten çözemediler şu sorunu -
ihtiyacım olmadı olursa bakarım ha bir kere edge tarayıcı da şu kutlama mesajı yazma olayına deneme yaptım güzel mesajlar oluşturdu, çoğu kişinin beyni kenara koyduğunu varsayarsak gerçekten çok iş gören bir teknoloji olduğu olacağı aşikar
-
Chatgpt'yi ev sahibi evden çıkarmış
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu haberi yaza(maya)n editörler şu an seri ağlıyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X