|
Chrome, Firefox ve Safari tarayıcılarında 18 yıllık bir güvenlik açığı bulundu
-
-
İşte Operaaa.
-
Elin ipiyle kuyuya inilince böyle oluyor.Kendi ipimizi inşallah birileri yapar.
-
Mobil Android te de bu geçerli midir ?
Edge de Chrome gibi aynı temeldeler ve Microsoft çözmesi de Google Tarayıcısın ile aynı altyapı kullanmasına rağmen üstünlüğü güvenirliliğini de pekiştirmiş olmakta...
-
kendinde inanmiyorsun dedigine. biill gates ne zamandan beridir guvenilir oldu??? aksine hicbirine guven yoktur. sark kurnazligi yapma orada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ha ? Şuan PC de en çok Edge kullanıyorum ve tek dert ettiğim de mobil den Firefox kullanmamdır eklentileri daha esnek fazla olmasıdır.. Yoksa orada da edge kullanırım . Mobil de beta alfa sürümleri var developer sürümleri filan bazen çok ince ayarı telefonda yapmıyorum Firefox gibi halihazırda idealime yakını varsa.
Kendimi niye kandırayım :)
Şark Kurnazlığı ne alaka ?
Ağzı olan konuşur misali klavyesi olan tuşlar yayınlar oldu ...
Senin için yüksek ihtimalle :
Kişi kendinden bilir işi ...
Derim :) ...
Güncel kalmamak birşey yapmamak en büyük tehlikedir. Şahsen her daim en güncelindeyimdir ve kalırım da :) Beni bilen bilir ...
Bana söyle : Güncelleme yapmamak ki güvenlik açıklarını çözüyorlar yamalıyorlar .. SIRF genelgeçer kanıların var diye güncelleme mi yapılması gereksiz neymiş hiçbir güven yokmuş ?
Sen şuan nerede yazıyorsun ? Sistemin yazılımsal olarak nelerdir ? İŞletim sistemi tarayıcın veya ekstra güvenlik detayların senin bu mantığınla "Saldım çayıra Mevla'm kayıra "... Bu kadar kaderci olmayın... Hangi dindensin ?
-
Bu tarayıcılar güvenlik gerekçesi ile eski işletim sistemlerine yeni sürümü vermeyenler değil mi? Kendileri pek güvenlidirler sürekli sürüm güncellemesi yaparlar güvenliği artırmak için yersen?
-
Ben her zaman bilerek açık bırakıldığını düşünüyorum bi parça sebebide reklam trafik analiz marketing ve gerekli durumlarda senin bilgisayarına sızma . Firmalar iyi ve kötü kullanıyor kimse güvenli oldugunu düşünmesin xorunlu cookieler ve javascript forcelandı yerde güven müven aranmaz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X