< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagram erişime açılıyor, saati belli oldu (3. sayfa)
-
-
Yaaaa olurmu öyle şey iki tane sığır inandırmak için yapıyorlar. Bir iki üç tıp sus bakıyim Resimiz diz çöktürdü Amerikaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip ediyordum, hepsini blocktube eklentisi sağolsun engelleyiverdim, böyle sinirli sinirli dünyanın en bilgesi siz birşey bilmiyorsunuz havasıyla anlatmaları yokmu...
-
"anneeee bittiiiiiiii" diye eklemeyi unutmuşsun.
Hiçbir şey değişmemiş evet anlamak için mesela Fahrettin Altun'un instadaki son paylaşımina bakabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bir nabız yoklamaydı, kimse tepki vermedi yakında canları neyi istiyorsa onu kapatırlar. Sosyal medyayı sevmiyorlar.
-
15 yaşında ergenleri üye yapmamaları gerekiyor.
hükümet tarafli biri insta boktan dese çıldırırsın :) ülkem komedi ya ne yöne dönecegini bilmiyor. bin sokakta köpek kalmasın diyor bide sokaklar köpeksiz kalmasın diyor artik bana kimse neci oldugunu bilmiyor gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicbir seyi kapatamazlar. Kapalı tutmaya güçleri yetmedi. Abd den ultimatom yemişimizdir. Koskoca TR den buyuk ticari kazanci olan bir şirketi ülkenden öyle kafanin estigi gibi yok edemezsin. Bu iş kapitülasyonlar gibidir. Devletin borcu alip, odemiyorum ben demesine benzer.
Global düzende buna posta koyabilecek dunyada bir elin parmagini gecebilecek ülke de yok
Rezillik üçüncü dünya ülkesiyiz birçok ülkede anlaşmazlık var mahkemede şeffaf bir şekilde sonuçlanacak bizde neden kapalı olduğunu bilen yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala daha yasakları savunanlar var diyen insanları görmek gerçekten gülünç. Kimsenin yasakları savunduğu yok. Instagram eğer bir sosyal medya platformu olarak şiddet, cinsellik, vahşet gibi grafik içerikler dışında herkesin özgürce paylaşım yapabildiği bir yer olsa ve herhangi bir hükümet tek taraflı siyasi çıkarı nedeniyle kısıtlama getirse kesinlikle bu durum diktatörce bir eylem olarak nitelendirilebilirdi. Ancak mevcut engelleme mevzusu, Instagram'ın tek taraflı olarak şiddet, cinsellik, vahşet gibi grafik içerikler bulundurmayan paylaşımları, Disney'in ermeni lobisi sevdası nedeniyle Atatürk yapımını kaldırması gibi yahudi lobisi sevdasıyla uyarı dahi vermeden kaldırıp, Türkiye'nin terör ve katalog suç kapsamında gördüğü paylaşımları ise yasal yollardan bildirilmesine rağmen dikkate almamasından kaynaklandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 11 Ağustos 2024; 15:8:33 >
-
Çakma muhalefet kapattı çakma iktidar da açtırdı :) ...
"Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurur"
Detaylar neden paylaşılmıyor ? Türkiye tarafı neleri talep etti ve nelerde mutabık kalındı ?
-
konudaki en akıllıca yorum.
-
Mübarek olsun.
Muhalifleri meydanlara halaya davet ediyorum.
Dertleri bitti.
-
Bugün instagramı yasaklayan yarın ülke gündemindeki muhalif konulara kızıp donanımhaberi de yasaklar bir gecede, zor olmamalı olaya böyle bakmak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İncelemeye alacaksanda alırsın incelersin hukuki süreç başlatırsın. Adamlar bakkal yönetir gibi ülke yönetiyor bir gün uyanmışsın instagram yok, yarın internette çok saçma şeyler var deyip direkt interneti keser. Instagram konusunda hoşuna gitmiyorsa yahudi bunların sahipleri bizi zehirliyor diyorsan kullanmayacaksın zorla kullandırmıyorlar insana. Madem paylaşımını siliyor sende hesabını sil çık zoruna gittiyse, hatta kötüle instagramı heryerde ama başkalarının erişimini pat diye kapatmak doğru birşey değil. Bunu savunuyorsanda sana diyecek biseyim yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USteep -- 11 Ağustos 2024; 10:3:22 >
Aynısını pkk siteleri için de diyor musunuz ya da ışid siteleri için nazi siteleri için ama nazilik almanlar yapınca suç yahudiler yapınca ve bunu sosyal medya tarafından şebekleştirince suç değil değil mi? Şirin yahudiler dün yine 100 anneyi babayı çocuksuz bıraktı. Zihniniz aynı bu şekilde çalışıyor ve bunu sorgulayamıyorsunuz çünkü çocukluktan beri yahudi propagandası ile büyüdünüz Hollywood sağolsun sonra sosyal medya ile beyninize çivilediler bunu.
Pkk işid sitesiyle instagramın bağını kurmanda tam komedi olmuş arkadaş ne alaka? Onları kapatsınlar zaten. Yahudilere şirin diyen kim? Yahudilerin sevilecek bir yanı yok. Burada özgürlük kısıtlamasından bahsediyoruz. Kafasına göre pat diye açılan kapatılan şeylerden bahsediyoruz. Banane heniyye den filistinden israilden yahu açıp iki komik video izlemek için giriyoruz zaten. He benlik birşey yok zatende ülkedeki insanlara acıyorum ben senin kafanda olanlara diyecek laf yok zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X