Şimdi Ara

Google girişimi iptal ettiler. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şirkette kullandığım bir bilgisayar var. Bu bilgisayar da internet mevcut fakat sadece mail ordere girebiliyorum. Uyuz bi müdür var malesef kapattı İnternetimi. Bunu açmam için yardımcı olurmusunuz? Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zenmate eklentisini denedin mi?
  • Hayır. Bilgisayardan pek anlamıyorum birşey deneyemedim malesef:) ne yapmam gerekiyor tarif edermisiniz

• Tarayıcınıza eklenti olarak Zenmate'i kuracaksınız.
    Chrome tarayıcısı yüklü mü sisteminizde?
  • önce yasak nereden konuldu bilmen lazım
    bilgisayardan mı yoksa ağdan mı
  • Bilgisayarcı uzaktan bağlantı ile bağlandı ve kapandı internet. Exproler kurulu oda açmıyor. Ama WiFi bağlantısı var makinede.
    Çok teşekkürederim ilginize

• Kill for you
    Malesef crom yok. Bilgisayarcı o anda kaldırmış cromu. Acaba explorer mi kitli

• Önce DNS kontrolü yapın. DNS nasıl değiştirilir diye aratın google'da. Oradaki değeleri standart değerlere çevirin.
    208.067.222.222
    208.067.220.220 gibi.
  • Tamam bi denicem bu konuya cevap yazarım. Takip ederseniz memnun olurum.
  • DNS ayarları olarak sizin verdiğiniz numaraları yazabilirmiyim. Geçerlimidir onlar?

• tor browser yada arkadaşın dediği chrome eklentisini deneyebilirsin.tor browser yada chrome setup dosyalarını netten indir usb belleğe at ve şirketteki pcye kur. sorunun ikisinden biriyle çözülmezse başka yollar arayabiliriz.
  • Tekrar merhabalar arkadaşlar. Söylediklerinizi yaptım bir bir fakat şöyle bişey oldu. Ofise çıktım ve bi arkadaşımdan cromu yüklettim flasha. İndim makinenin yanına ve kurdum bilgisayarıma. Google açılıyor fakat hiçbir siteye bağlanmıyor. Ama google normal açıldı. Ne yazarsam yazıyım o sitelere '' bu siteye bağlantınız yoktur'' yazıyor.

• Chrome, Google sayfasını bağlantı olmasa da açıyor zaten.
    Bir de Zenmate eklentisini başka bir sisteme indirip, bilgisayarınıza atıp kurun.

• krizagold kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığım DNS ler geçerli. Kullanabilirsiniz.
    Konuya cevap vermem için de mesajımın sağ üst köşesinden Cevapla butonunu kullanarak mesajınızı yazarsanız bana da bildirim düşer. Ben de tekrar cevabınızı cevaplarım.

• DOstum müdürünün koyduğu bir yasağı delmek istiyorsun
    int sevdasına ekmeğinden olma, işine odaklanmak en uygun olanıdır.
    Zaten bilgisayar bilgin de zayıf
    Başka sorunlar olursa başın derde girebilir
  • Ya bu aslında yasak olan bişey değil müdür çok kıl bi Adam. Bide ona inat açmak istiyorum. Üzerine vazife olmayan işlere bulaşıyor. Beni çıkartamazlar işten. Ben cnc kullanıyorum ve başka kullanabilecek kimse yok. Bulmakda çok zor

• KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Forumu yeni kullanmaya başladım kusura bakmayın :)

• krizagold kullanıcısına yanıt
    eğer şirkette server kuruluysa müdür muhtemelen nette girdiğin siteleri görüyordur.kıllığın sebebi girdiğin siteler olabilir haberin olsun
  • Portable firefox ile girmeyi dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elliot kullanıcısına yanıt
    Server var evet fakat girdiğim sitelerde sakıncalı bir durum yok. zaten birçok site kapalı. Ben Akvaryum hobisiyle ilgileniyorum,onlarla ilgili forumlara bakıyorum. Arkadaşlarım var onlarla sohbet ediyoruz. Bu kadar yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.