quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki deniz kestanesi ye
quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki Einstein Mod On Hocam nick FAIL. Bu nick tam 21 harfli diyorsunuz. Nickdeki harf sayısı 15. Harf yerine karakter derseniz tamamdir. Einstein Mod Off
quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki deniz kestanesi ye hocam sebebsizce gülüyorum ama hala anlamış değilim
quote:Orijinalden alıntı: DaghanK. quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki Einstein Mod On Hocam nick FAIL. Bu nick tam 21 harfli diyorsunuz. Nickdeki harf sayısı 15. Harf yerine karakter derseniz tamamdir. Einstein Mod Off Za hu ha ha hu ha ha ne adamsın
quote:Orijinalden alıntı: DaghanK. quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki Einstein Mod On Hocam nick FAIL. Bu nick tam 21 harfli diyorsunuz. Nickdeki harf sayısı 15. Harf yerine karakter derseniz tamamdir. Einstein Mod Off Aynştayn mode on +1 Aynştayn mode off
quote:Orijinalden alıntı: DaghanK. quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki Einstein Mod On Hocam nick FAIL. Bu nick tam 21 harfli diyorsunuz. Nickdeki harf sayısı 15. Harf yerine karakter derseniz tamamdir. Einstein Mod Off Enişten mod On karakter olarak sayıncada 23 çıkıyor demekki karakter deyincede tamam olmuyomuş enişten mod of
quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: DaghanK. quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki Einstein Mod On Hocam nick FAIL. Bu nick tam 21 harfli diyorsunuz. Nickdeki harf sayısı 15. Harf yerine karakter derseniz tamamdir. Einstein Mod Off Enişten mod On karakter olarak sayıncada 23 çıkıyor demekki karakter deyincede tamam olmuyomuş enişten mod of Einstein Mod On Hocam bir daha sayin. Karakter sayisi icinde bosluklarin oldugunu ben de biliyorum heralde. Ha nickin sonunda 2 bosluk daha vardir bilemem. Einstein Mod Of
quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki deniz kestanesi ye hocam sebebsizce gülüyorum ama hala anlamış değilim http://www.facebook.com/video/video.php?v=127863107263886
quote:Orijinalden alıntı: Reordinary quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk quote:Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:Orijinalden alıntı: mktrnk imzanın sebebi ne niye sordun ki deniz kestanesi ye hocam sebebsizce gülüyorum ama hala anlamış değilim http://www.facebook.com/video/video.php?v=127863107263886