Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Google Glass XE + Güneş Gözlüğü Çerçevesi + Hard Case TR'de Tek ! Satın Al 5 Mart 2023 22:50 1 1 Google Glass XE + Güneş Gözlüğü Çerçevesi + Hard Case TR'de Tek ! Google Glass Explorer Edition Beyaz.Google'ın özel ürettiği akıllı gözlük.Numaralı gözlük kullandığım için bana uymadı.Ürüne ait video : Google Glass How-to: Getting Started - YouTubeÜrünün dili ingilizcedir. Apk yüklenebilir ama çok vaktim olmadığı için net göremediğim için deneyemedim.Dikkat : Ürün deneyimsel/prototip niteliğindedir. Ne işe yaradığını yada ne şekilde kullanılacağını bilmiyorsanız lütfen satın almayınız.Takas teklifleriniz değerlendirilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Sat/Tak] Xiaomi Mi Mix Fold 1 - 16/512 İç Ekranda Çizgi Var - 12 500 TL [Sat/Tak] Honor V Purse 16 / 512 - En ince katlanır telefon. Ufak Kusurlu - 20 000 TL Microsoft Surface Duo 2 - 8/256 - Çift Ekranlı Telefon + Stylus Google Glass XE + Güneş Gözlüğü Çerçevesi + Hard Case TR'de Tek !