Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 15 pro için silikon ve şeffaf kılıf Satın Al 27 Kasım 2023 12:27 1 1 iPhone 15 pro için silikon ve şeffaf kılıf Arkadaşlar, ben önce iPhone 15 pro alacağım diye Çin'den kil rengi silikon ve şeffaf kılıf sipariş etmiştim. İkisinde de magsafe özellikli. Sonra fikrimi değiştirip pro max satın aldım ve ona da aynı kılıfı sipariş verdim. Biliyorsunuz, silikon kılıflar orjinalin aynı ama 1/3 fiyatına geliyor. iPhone 15 Pro için aldığım bu iki kılıfı bana geliş fiyatı olan toplam 510 tl'den satıyorum. Yer İstanbul.Edit: SatıldıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 510 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 pro için silikon ve şeffaf kılıf Son Derece Temiz iPhone 14 Pro 128 GB