Şimdi Ara

Google görüntüleyemiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google görüntüleyemiyorum başka bır sıteye yonlendırıyor. http://www.mysearchx.com/ bu sıteye yonlendırıyor neden oluyor acaba nasıl duzeltebılırım. Bilen varsa Yardımcı olsun lütfen... Şimdiden teşekkürler.

• c:\windows\system32\drivers\etc\hosts‎ dosyasinda bi değişiklik yapılmış olabilir o dosyayı kontrol et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatenlos

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts‎ dosyasinda bi değişiklik yapılmış olabilir o dosyayı kontrol et bence

Ne gibi Bir değişiklik ve diğişmişse ne yapmam lazım?
  • # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
    #
    # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
    #
    # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
    # entry should be kept on an individual line. The IP address should
    # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
    # The IP address and the host name should be separated by at least one
    # space.
    #
    # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
    # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
    #
    # For example:
    #
    # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
    # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

orjinali yukaridaki gibi oluyor bunun haricinde bir satir varsa sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatenlos -- 21 Aralık 2010; 13:50:19 >
  • internet sayfasındayken menü çubuğuna sağ tıklayıp komut çubuğunu ekle gelen menüden giriş sayfası ekle değiştirden şimdikini kaldırıp daha sonra google girip onu aynı yerden giriş sayfası yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğba Yıldız

internet sayfasındayken menü çubuğuna sağ tıklayıp komut çubuğunu ekle gelen menüden giriş sayfası ekle değiştirden şimdikini kaldırıp daha sonra google girip onu aynı yerden giriş sayfası yapabilirsin

Sorun baslangıc sayfası sorunu deıl.. sorun gogle ellede yazsam goruntuleyemıyorum..
  • google seni banlamis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google fotoğraflar------
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım birde çalıştıra regedit yazarak oradaki ayarlardan denemeye çalış...
  • BAŞKA BİR TARAYICI YÜKLE SORUNUN ÇÖZÜLÜR
  • Format attım sorun duzeldı ama bu kezde internet explorer da baslangıc sayfamhttp://www.ask.com/?o=15187&l=dis olarak ayarlı explorer sag tus ozellıklerden gırıyorum google olarak gozukuyor ama bu sayfayı acıyor neden yapıyor acaba denetım masasından ask toolbarıda kaldırdım ama duzelmıyor... Yardımcı olabılıcek varsa sımdıden tesekkurler...
  • USB flasdisklerden ve harici harddisklerden bulaşan virüslere benziyor bu format attın herhalde dosyalarını yedekledin ve bunun için harici harddisk veya flashdisk kullandıysan formattan sonra yedeklerini geri yüklerken virüs tekrardan bulaşmış olabilir. Öncelikle bi virüs taraması yap temiz çıkarsa combofix diye bir program var onu önereceğim ama şunu söylemekte yarar var combofix tehlikelidir sistemde sorun yaratabilir.
  • formatlık bişey yoktu orda yapmanız gereken sadece host adresini temizlemektir LİNK'ten yardım alarak yapabilirdiniz.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim bi yerden karspersky internet security 2011 ındırıp kurdum 11 adet zararlı tespıt edıp temızledı sımdı sorunum yok tesekkur edıyorum.. :)))
  • bilgisayarınızda hotspot sheild yüklü ise olabilir.
  • alla alla çok ilginç antivirüs programı virüs buluyor tamam fakat sildiğinde dahi geçmiyordu bu sorun sizde geçti tuhaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.