Şimdi Ara

Google hariç heryere bağlanıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım pc ime virüs girdi ve google.com.tr yi engelleyir nasıl yapıyorsa. Anasayafam otomatikmen haberpress oluyor. onun çözümü yokmuş ama no problem googleyi html olarak kaydettim diğer kısayolları sildim şimdi herşey yolunda tek sorun googleye bağlanmıyor yani googlede bu web sayfasına bağlanmıyor diyor Neden böyle oluyooorrrr

• Bu sorun nezamandir var bendede dun degil ondan onceki gun vardi bi advence sistem care ile tara benimki oyle gecmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vovvv peki haberpress virüsü geçti mi

• Sırasıyla dediklerimi yaparsan sorunu çözülür

1 - Bilgisayarına yüklü ekle kaldırdan virüs programını kaldır

2 - Sonra Advanced.SystemCare.Pro adlı Türkçe programı internette bulup kur ve bilgisayarında ki açık tüm programları kaldır ve tarama yap ve temizle

3 - Pc kapat aç.Sonra Malwarebytes Anti-Malware programını internetten bul kur ve taramada trofen bulduysa hepsini sil.

4 - Pc kaltıp aç ve google chrome tarayıcını ekle kaldırdan sil.Pc yeniden başlat google chrome tekrar kur

5 - Son olarak google chrome magzasına gir ve **** ve **** Plus eklentilerini google chrome tarayıcısına ekle

Bunları yaparsan açılış sayfasında ki kaybolmayan siteden % 90 kurtulursun ama hala silinmiyorsa mutlaka yedek alıp format atman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 17 Nisan 2014; 22:54:12 >
  • regedit ten aratwww.haberpress. net gibi cıkan regleri sil +
    regedit homepage 0 yap +
    hızlı başlattaki tayayıcı ların uzantılarını sil "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" gibi olacak
    spyware ve malware taraması yap bu kadar
  • Çok teşekkürler deneyeceğim yani bunları denedim çoğunu ama anti-malware işe yaramamıştı internetten baktım aynı sorunu yaşayanlara son çareyi formatta bulmuşlar helal olsun yapana bi giriş sayfası için format attırıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfsado

regedit ten aratwww.haberpress. net gibi cıkan regleri sil +
    regedit homepage 0 yap +
    hızlı başlattaki tayayıcı ların uzantılarını sil "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" gibi olacak
    spyware ve malware taraması yap bu kadar

Bakalım regeditten çıkacak mı bişeyler

• Alp3541 kullanıcısına yanıt
    hijackthis ile tarama yap listenin en üstünde haberpress gördüklerini fix le.
  • HARİKASIN

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolojik yardım

hijackthis ile tarama yap listenin en üstünde haberpress gördüklerini fix le.

Ya harbiden muhteşemsiniz neden daha önce söylemediniz internette hiç bi yerde çözümü yoktu bu program halletti bi konu açıp bu virüsün kesin çözümünü anlatabilirsiniz teşekkürler :)
  • Alp3541 kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir, çok fazla popüler bir program değil. Çok ufak bir program ama giriş sayfası için kesin çözüm.
  • Çok sevindim :)

• hocam bendede olmuştu bi ara google ye çok nadir girerdi sanırım sistemlerinde bir hata olşmuş Port la ilgili sanırım ondan. :) sende hala devam ediyorsa araştırırım.
  • okumadım rezil oldum :D neyse hocam geçmiş olsun :)
  • Sağolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.