Şimdi Ara

Google Haritalar artık uygun park yerlerini gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Haritalar artık uygun park yerlerini gösterecek

Google, kullanıcılara Haritalar uygulamasında yeni özellikler sunma konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Teknoloji devi yakında bulunduğunuz konumdaki uygun park yerlerini göstermeye başlayacak. Yeni özellik Haritalar'ın 9.44 sürümünde bazı kullanıcılara sunulmaya başlandı bile.

Ayrıca Bkz.IGZO ekran ve Snapdragon 835'li Nokia P1 amiral gemisi mi geliyor?
    Google Haritalar, park yerlerini rota süresi tahmininin yanında küçük yuvarlak P simgesi olarak gösterecek. Bu özellik kesinlikle park yerlerinin sınırlı olması nedeniyle büyük şehirlerde yaşayanlar için oldukça faydalı olacaktır. Buna ek olarak uygulama park yeri durumunu Sınırlı, Orta ve Kolay olmak üzere üç seviyede görüntüleyecek. Konumda sınırlı park yeri olduğunda, kullanıcılar kırmızı renkte P simgesi görecek. Google Haritalar kullanıcıları hedeflerine doğru ilerledikçe park yeri durumuyla ilgili daha detaylı bir açıklamaya sahip olabilecekler.

AVM'ler ve havaalanları için park yeri gösterilecek

Uygulama, şu anda pek çok insanın günlük olarak ziyaret ettiği alışveriş merkezleri, havaalanları vb. gibi yerlerdeki park yeri durumunu gösterebiliyor. Ancak şu an için Google Haritalar 9.44 beta sürümünü kullanan herkes bu özelliği göremiyor. Bu nedenle yeni park durumu özelliğinin hangi ülkelerde kullanıma sunulacağını söylemek zor. Google bu özelliği test ediyor ve yakın zamanda mutlaka daha detaylı bilgilere sahip olabileceğiz.

• 2 kişilik yere park edenleri tespit edip, uygulamayı kullanmasını engellesinler.

• bu çok iyi haber
  • Bizim sokağın halini görse telefon kitlenir
  • Oha teknolojiye gel. Park yeri bulmasi devrim gibi bişey

• Önce bi uydu görünümünü açabilsin de. Aylardır düzgün çalışmıyor. Ne telefonda ne nette.

• bizim caddede pek çalışmaz bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen fark ettim, arabayı park ettiğim yeri gösteriyordu, şaşırdım valla, teknoloji çok gelişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google haritalar TR de zorlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyin akıllısını yaptılar da şu park yerlerinin akıllısını yapamadılar hayret. Geçenlerde hafta sonu AVMnin parkında boş yer ararken nedense bunu geldi aklıma. Çok mu zor her slota sensör vs bir şeyler yerleştirip boş olan yerlere yönlendirmek merak ediyorum.

• özellikle büyük şehirler de hayat kurtarıcı olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Herşeyin akıllısını yaptılar da şu park yerlerinin akıllısını yapamadılar hayret. Geçenlerde hafta sonu AVMnin parkında boş yer ararken nedense bunu geldi aklıma. Çok mu zor her slota sensör vs bir şeyler yerleştirip boş olan yerlere yönlendirmek merak ediyorum.

Ankarada bir çok avm de var zaten bu uygulama

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Bir çok avm de var bu olay. Park yerlerinde ufak yeşil-kırmızı lambalar var. O alanın dolu veya boş olduğunu gösteriyor. Hatta maltepe carrefour park da o sırada kaç araçlık alan olduğunu da gösteriyor.
  • Antalya'da görmedim böyle bir şey, demek başka şehirlerdekilerde varmış teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Antalya'da görmedim böyle bir şey, demek başka şehirlerdekilerde varmış teşekkürler.

MarkAntalya otoparkında mevcut

• ya google maps uydu görüntüleri bulanık sizde durum nedir?

• Türkiye'de çalışmayacak bir özellik daha :)
    Ballandıra ballandıra anlatın Amerikanların ellerindeki imkanları. Biz de burdan Google'ı övelim.

• Faydalı buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.