Şimdi Ara

Google Haritalar’ın hız limiti ve radar gösterme özelliği 40 ülkeye yayılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinde bulunduğumuz senenin başında ABD, İngiltere, Avustralya, Rusya vb. ülkelerde, Google Haritalar’a hız limiti ve radar uyarıları eklendi. Bugün itibariyle hız limiti ve radarların görülebildiği ülke sayısı 40’a yükseldi. Aralarında maalesef Türkiye bulunmuyor.

Android ve iOS uygulamasında

Google Haritalar’ın Android ve iOS uygulamalarına gelen güncelleme ile hız limiti ve radar özelliği daha fazla ülkede gösterilmeye başlandı. Özelliği kullanabilen tüm ülkelerin listesi şu şekilde: Avustralya, Brezilya, ABD, Kanada, İngiltere, Hindistan, Meksika, Rusya, Japonya, Andorra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İsrail, İtalya, Ürdün, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Malta, Fas, Namibya, Hollanda, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, Tunus ve Zimbabve.

Hız limiti ve radarların vatandaşlar tarafından takip edilmesi Almanya, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde yasa dışı olarak nitelendiriliyor. O yüzden liste içerisinde bulunmuyorlar. Hatta Fransa’da telefonunuzdaki illegal uygulamaların polis tarafından kontrol edilmesi bile mümkün.

Ayrıca Bkz.Taşınabilir oyuncu monitörü | Hem de 240Hz

Google Haritalar’ın yeni özelliği birçok kullanıcı tarafından uzun zamandır talep ediliyordu. Böylece daha fazla kullanıcıya yayılmaya başlamış oldu. Android tarafında kullanıcılar radar konumlarını da bildirebiliyorlar. iOS kullanıcıları için henüz radar konumu raporlama özelliği mevcut değil.

• Yandex Varken Google ı ne yapayım

• Here maps varken gerek duymuyorum

• İos için söylüyorum. Arabada mecbursun carplay kullanmaya, ios izin vermiyor başka harita kullanmana. Telefonu arabaya taktığın anda ios ne sunmuşsa o, diğerlerini tanımıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zimbabve bile daha değerli demek ki

• Şu özellik gelirse Türkiyede değeri bayağı bir artar ama yasal kısıtlamalar var sanırım, arkadaş anlamıyorum mahkeme kararlarında hız sınırı, radar için uyarı yoksa yazılan cezaları iptal ediyorlar. Gelgelelimki hız sınırını, radarı kendin öğrenmeye çalıştığında illegal oluyor, çok acayip.

• Google Maps son 2 aydır hiç verimli çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ufocu U kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. bu kadar kullanışsız, gereksiz, hasssiyeti düşük amele bi navigasyon programı yaptıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Normalde Yandex kullanıyorum es kaza gaflete kapılıp google dan navigasyonu her açtığımda kendine sözdürmeyi başarıyor.

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    olmamalı, yandex'te var hız limitleri.

• balcis kullanıcısına yanıt
    Hız limiti google mapste var mı hatırlamıyorum ama en önemlisi radar özelliği hocam hele ki Türkiye gibi fahiş cezaların olduğu ülkede.
  • Google maps yandex ten çok daha kaliteli en ücra noktalarda bile ortalama bir bilgi veriyor ancak malesef google tr ofisi gibi beceriksiz ve üretkenlikten uzak bir oluşum varken maps e gelen yeniliklerin Türkiye ye gelmesini çok bekleriz.

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    hocam haber o zaten. google'a geliyor hız limiti, ilk dağıtılacağı 40 ülke arasında biz yokuz.

siz de "yasal kısıt olabilir" demişsiniz ben de "olmamalı çünkü yandex'te hız limiti var" dedim.
  • Google maps yüzünden sıksık yanlış yerlere gittim tavsiyem biryeri bulduysanız street view olarak bakın gerçekten orada aradığınız şey var mı görün. Google bu hataları hiç düzeltmiyor

• balcis kullanıcısına yanıt
    Hız limiti için sorun yok yahu normal navigasyonlarda var zatende sorun radar, anladım meseleyi şimdi teşekkürler.
  • Yandex mi, POI konusunda Google'a kimse yetişemiyor.

he yandex
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Google maps IOS'da var. Car Play içinden de kullanılabiliyor.

• Yandex map daha güzel geliyor bana
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Carplay'de Google Maps ve Waze destegi var. Apple Maps'i kullanmanin bir manasi yok kesinlikle, zaten bir yeri bulabildigi de yok :) Haritaya Bauhaus diyorum ABD'de de abuk subuk yerler cikartiyor. Google Maps'e diyorum en yakinimdakileri cikartiyor hemen.

Waze bu arada daha basarili
  • Radara gerek yok. Hız kurallarına uyarsan sıkıntı yok. Bu sebeple hız göstergesine de gerek yok. Tunustayım burda google maps hem radarları hem de hızı gösteriyor. Yandex zaten hız limitleri var ve aşınca uyarıyor zaten. Google ye gelmese de olur

• Yollarımız öyle karmaşık ki Google bile çözemiyor hız sınırlarını. :D O yüzden hiç girişmemiş bizim ülkeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.