Istanbul ve Milano (2D ve 3D) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyh -- 26 Eylül 2024; 9:22:12 > |
Google Haritalar'ın sokak ve uydu görüntüleri daha kaliteli hale geliyor (2. sayfa)
-
-
-
beğenmiyorsan yallak dubaiye... -
normalde 3D var ama dinazor politikacı sansüründen iptal... -
kaçak mülkleri gözükmesin diyedir... -
sadece kaçak mülklerinin gtespit edilmesini engellemek içindir... göz boyama ... -
Zaten kötü değildi son yıllarda çekilen görüntüler. Özellikle 2008 civarından kalan görüntüler kötü. -
quote:
Alpine questi de ne zamandır kullanmıyordum geçen işte eskişehir rallisi için lazım oldu paralısını alayım bari dedim 55tl iken almamıştım 300 oldu, en azından haritalar iyi çıkıyor diye alacaktım fiyat 500 olmuş ve veri çektikleri servis değişmiş muhtemelen. Bir çok harita programı denedim leş gibiydi alpine de bu kervana katıldı artık. VPN açınca cam gibi görüntü kapatınca leş ötesi :D
AlpineQuest için VPN uygulaması kurup test ettim.
Uydu Görüntüleri eskisi gibi düzgün çalışmaya başladı.
Son 1 kaç aydır, Google'ın Harita API'ları 3. kullanıcıların artık hangi ülkeden olduğunu kontrol edip ilgili kısıtlamaları yapmaya başladı diye anlıyorum.
Bu arada Google Earth ile kıyas da yaptım.
Bizim sokakta 8-9 ay kadar önce yapımına baslanıp bitirilen bina, AlpineQuest'deki uydu görüntüsünde yok iken, Google Earth'de bitmiş hali ile görünmekte.
-
Aynen alpine 'e eski görümntüler veriliyor onu ben de fark ettim.earth harici bütün ü.üncü parti programlarda eski görüntüler mevcut sanırım.
Boktan bir durum yapacak bir şey yok. Küfrede küfrede yaşıyoruz ülkede.
-
Almanya daha güzel oraya git diyecegim ama orada da cok Türk var.. En güzeli Türklerin kesfetmedigi bir yere gitmek.. ABD'de böyle gudubet eyaletlere falan git bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Eylül 2024; 8:14:8 > -
Evet, öyle gibi
Bakarsınız yakında Earth'e de bulaşırlar.
Forumda olduğumuza göre şunu yazayım:
Eğer kurulumdan birkaç gün sonra Earth kendiliğinden siliniyorsa:
Google Partner Setup (Google İşortağı Kurulumu) denen sistem bileşenini devre dışı bırakınca problem ortadan kalkıyor. Türkiye, Rusya gibi ülkelerde öyle yapılmakta.
Diğer seçenek ise uygulama paket adının değiştirilmesi.
"com.google.earth" için örneğin "com.google.yeryuzu" gibi.
Tabi ki bunu sizin gibi yazılımcılar becerebilir
Ekleme:
Bunları yazıyorum ama bilgisayar cephesindeki durumlar nasıl bilemiyorum. Bilgisayar kullanmayıp sürekli mobil takılınca, farkında olmadan yanlış genellemeler yapmak da mümkün oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 30 Eylül 2024; 11:46:52 >
-
Sırf terör yüzünden tile kısıtlaması yapıldı. Hala duruyor öyle, 2-3 kademe daha net tile'lar geldi ama. Yine de diğer taraflara göre hayli kötü.
Değişir mi, sanmam.
Earth'de cam gibi görünen yerleri maps'de kapatmak.
-
yazmayın hocam yazmayın alpine de benim yüzümden kapandı muhtemelen. google da soru sorup alpine de görüntü mis gibi niye maps dandik demiştim 1 ay sonra alpine quest bok oldu
-
Maps yerine yıllarca AlpineQuest kullan, sonra da işi sabote edenle forumda sohbet et!
Yuh size
Acaba kısıtlamalar nerelere kadar uzanıyor diye bi bakayım dedim.
Örneğin Bulgaristan'ın bize yakın olan şehirlerinden Burgaz aynı durumda iken başkent Sofya pırıl pırıl, cıvıl cıvıl... -
ne bileyim ya böyle olacağını
sınırı geçince düzelmeye başlıyor ben de bakmıştım. Saçma sapan bir olay ya. Telegramda kiralık katil ilanları var 18 yaş altı gençler elinde silah sokaklarda terör estiriyor. Devlet bizim iki akacağımız harita görüntüsüne karışıyor.
-
Ara sıra bende aynı şekilde düşünüyorum. Artık alıştığım için hemen kendimi toparlıyorum:
Keyfi davranışların olduğu yerde mantık aranmaz.
Argoda ağır sekli de var. Nazikçe; "kendilerince dalga geçmeye çalışıyorlar" diyeyim.
Ezik zihniyetliler, gücü ele geçirince her türlü saçmalığı/zorbalığı yapmayı kendine hak görürmüş... -
7 Ekim'in yıl dönümü yaklaşmışken, Gazze'deki yıkım ne boyutlarda acaba diye biraz inceleyeyim dedim:
Gazze'de son 1 yıl öncesine göre hiçbir şey değişnemiş. Her şey yerli yerinde.
Uzaktan algılama uyduları buraları hep pas geçmiş.
Neden acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X