|
Bildirim
Kendi ülkesinin uydu görüntüsünü, sadece kendi ülkesinden bulanık görünmesini sağlayan aşırı zeki ülkeler hariç.
|
Vpn ile kendinizi Yunanistana bağlarsanız Türkiyeyi net bir şekilde görebilirsiniz.Ama Türkiyeden bakmak isterseniz bumbulanık.
|
ayarlardan türkiye hariç herhangi bir üçüncü dünya ülkesini seçince cam gibi görebiliyorsun.
|
Google Maps'teki uydu görüntülerinin piksel piksel gözükmesinin tek sebebinin Türkiye'deki mevcut hükümet olduğunu bilmek gerçekten akıl almaz bir olay. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 25 Eylül 2024; 16:32:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
neden yunanistan? almanya olmaz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
nasil peki google earth zoomlayinca sokaklari cok net gosteriyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bakacagim bayim bir vpn kullanacagim simdi denemeye gidiyorum ankara emek mahallesine bir bakayim nostalji yapayim yine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google Maps'teki uydu görüntülerinin piksel piksel gözükmesinin tek sebebinin Türkiye'deki mevcut hükümet olduğunu bilmek gerçekten akıl almaz bir olay. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Eylül 2024; 19:25:7 > |
Bence saçma. Zaten devletler kendileri Google dan bulanıklaştırma veya komple kaldırma seçenekleri de vardır. Bireysel de başvurusu yapılabiliyor yani şahsi mahremiyet ihlali tespit edilirse de aynı şekilde sansürleniyor ... Başka bir iş var bence ... |
|
Ben bunu cimere yazdım. Sizler de yazın topluca bir isyan oluşturun. Yıllardır google'a da yazıyorum. Tek kişi mücadele edince olmuyor. Cimerden bugün cevap geldi. Ama sorunun ana fikrine bir gram cevap dahi verememişler. Engelliyoruz ya da google engelliyor diyememişler. Ben cimerden önce google'a da yazdım en son yazdığımda yetkili kişi cevap verdi. Cimere sorarsanız haber verin bize de bizim de harita işleri var bize de engel oluyor bu durum dedi resmen. Google dışında bütün harita programları çalışrıken google bulanık. Alpine quest çok iyiydi arazide kullanırdık offroad falan yaparken onun da veri çekme sistemi değişmiş leş gibi olmuş görüntü. VPN ile ancak düzeliyor. Şimdi aklı başında olan biri şunu sorar. Terörist saldırılar cart curt böyle vatan millet sakarya diye konuya girecekler için diyorum. Bir terörist ya da eylem hazırlığında birisi böyle bir engellemede ne yapar? Biz bile vpn ile açabiliyorsak, offline harita indirebiliyorsak, ulan en basitinden SS alırsın bölgeden. Yani adamlar zaten terörist yani her boku delmek vatana iahanet etmek için çabalıyor. Sen bari kendi vatandaşını mutlu et kardeşim. Bazen uydu görüntüsü o kadar lazım oluyor ki. Ralli için bazı yollara giriyorduk normal haritaya bakıyorsun yol yok orada ama biz orman yolundan gidiyoruz nereye gideceğimizi bilmiyoruz. Uydu görütüsüne geçip bakacaksın leş gibi boktan bir görüntü üstelik çoğu yer eski görüntü veriyor şu anda. Uydu görüntülerinin bulanık olup sokak görünümünün ise engelsiz olması da ayrı bir saçmalık. Neyse dediğim gibi, güzel mantıklı bir dille herkes cimere yazsın ve vatandaşın artık tepkili olduğunu görsünler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
modlu uygulamalara güvenemiyorum ya hocam bütün finans işlerini mobilden yapıyoruz artık. Eskiden pc ye yüklemezdim de artık telefona yükleyemiyorum :D Çok zorda kalırsam samsung da servis moduna alıyorum oraya kuruyorum da o da aç kapa zor oluyor. Direkt aynı anda çalışan bir Virtual box tarzı bir şey gömülü gelse keşke arayüzde. Alpine questi de ne zamandır kullanmıyordum geçen işte eskişehir rallisi için lazım oldu paralısını alayım bari dedim 55tl iken almamıştım 300 oldu, en azından haritalar iyi çıkıyor diye alacaktım fiyat 500 olmuş ve veri çektikleri servis değişmiş muhtemelen. Bir çok harita programı denedim leş gibiydi alpine de bu kervana katıldı artık. VPN açınca cam gibi görüntü kapatınca leş ötesi :D Gümüz arazide geçmiyor tabi ama ayda yılda bir lazım oluyor onda da çöp oluyor bütün her şey :/ 11 12 sene oldu sanırım bu durum konusu bile var forumda ama unutuldu gitti o da. O zamanlar yine iyiydi git gide iyice boku çıktı bombok oldu yhiç yakınlaşmıyor artık görüntü. Uydu görüntüsü servisini tamamen kapatın anasını satayım daha iyi. Google'ın ise bu konuda tamamen sessiz kalmadı ayrı bir saçmalık zaten. ORaya da mı adamlarını yerleştirdiler ne yaptılar Onloarın yerinde ben olsam açıklama yapar sorun bizde değil sizin ülkenizde diye sürekli banner şeklinde karşısına çıkartırım kullanıcının. Gelişmeleri BTK üzerinden takip edin diye mesaj attılar. Ben direkt ulaştırma bakanlığına yazmıştım onlar btk ya attı topu :D Bence yılmadan mesaj atmak gerekiyor ki onları yıldıralım :D |
Yav niye türkiyede harita bulanık 2025 yılına giricez bi tane mantıklı açıklama göremedim kaldırın şu bulanıklığı |