Bildirim
Türkiye’nin en çok izlenen Twitch, Youtube ve Instagram fenomenleri belli oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cevap veriyorum ben hiçbirini izlemiyorum teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece oyun içeriği üretenler arasında değerlendirme yapılmış. Eğlence, moda, reality sektörlerinde daha çok izlenen birsürü isim var.
-
YouTube sanırım çok ama çok seçici olduğumdan vede az kullandığımdan olsa gerek listedekilerin hiçbirini tanımıyorum dersem yeridir.
-
BETER BÖCÜK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç birini duymadım.
-
Onlarca kanal takip ediyorum You Tube'de ve bu haberde bahsedilen yayıncıların hiçbirini ama tek bir tanesini bile takip etmiyorum ve videolarını izlemiyorum, yahu tek bir tane bile insana bir şey katan bir kanal olmaz mı içlerinden.
-
burada okudum ünlü yutıbır olduklarını. Kimsenin haberi yokmuş be.
-
Afacan tv ve oyuncak ayı nedir yahu ülkeyi özetlemiş resmen
-
Açıp veriyorlar çocuğun eline oda susuyor.
-
İçeriğe göre değil aboneye göre değerlendirilme yapılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Sıralamalar tamamen eski haberiniz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özgür iradesiyle şunları izleyen lütfen beni bloklasın
-
Bu güne kadar sadece tek bir enes batur videosu izledim. O da enes batur daha enes batur değilken saçma sapan vr videosu çekmişti ve bu salak kim demiştim kendi kendime ordan aklımda kalmıştı. Elraen’i de ismi çok döndü ortalıkta bi bakayım kim dedim ordan tanıyorum. Diğer isimlere ise tamamen yabancıyım 😂 zaten bu isimlerin çoğu piyasanın anasını ağlattı. 9-17 yaş arası ergenler bunları izliyor. Bunlar neyi tanıtsa hemen üşüşüp alıyorlar. Bu nedenle de sakın fazla yorum alan ve değerlendirilen ürünleri iyidir diye araştırmadan almayın. Bu elemanların tanıttıklarını alıp, kullanmadan yorum yazıyor herkes. X’le başlayan oyuncu koltuklarını dayadılar millete, yorumalara incelemelere baksan koltuk mükkemel. Kullandıktan bir ay sonra orasından burasından ses çıkmaya başlıyor. Yazılacak daha çok şey var da neyse 😂
Bir iş yapacaksınız yeminle kanser ediyorsunuz.. Cücük kadar screenshot!!
-
Bunlar görülsün. Bunlar ülkenin seviyesizlik, kültürsüzlük, bilinçsizlik tabloları. Şunlara view kazandırmanın bile insana dokunması gerek ama yok. Her türlü yoz, yobaz, maymunluk hipnozunda kalmış sığır ergen kitlesi oldukça bu ülkeden bir nane olmaz. Her pahasına bu çer çöp ordusundan uzak durmaya çalışacağım. Tartışmaya açık olmaksızın. Saygılar.
Edit: İmla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer928 -- 24 Nisan 2023; 08:25:08 >
-
Barış Özcan yok yurt dışında olduğu için mi ? Tek takip ettiğim yayıncı, kendisi adamın dibidir.
-
Malesef genelde ergen ve çocukların tekrar tekrar izlediği beyin yakan şğrenç kanallar dolu
Rammus53 yayınları çok eğlenceliydi banladılar ama
-
Modellere gel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Onlarca kanal takip ediyorum You Tube'de ve bu haberde bahsedilen yayıncıların hiçbirini ama tek bir tanesini bile takip etmiyorum ve videolarını izlemiyorum, yahu tek bir tane bile insana bir şey katan bir kanal olmaz mı içlerinden.
|
Cevap veriyorum ben hiçbirini izlemiyorum teşekkürler.
|
Özgür iradesiyle şunları izleyen lütfen beni bloklasın |
Açıp veriyorlar çocuğun eline oda susuyor.
|
Sadece oyun içeriği üretenler arasında değerlendirme yapılmış. Eğlence, moda, reality sektörlerinde daha çok izlenen birsürü isim var.
|
Afacan tv ve oyuncak ayı nedir yahu ülkeyi özetlemiş resmen
|
Bunları izleyeceğime gergedan çiftleşmesi izlerim
|
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- telegram premium ücretsiz
- internet tarayıcıları
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- instagram şifremi unuttum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X