Şimdi Ara

Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
10
Favori
53.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rootsuzlar için uygulamayı düzenledim ancak oturum açma çalışmıyor siyah ekranda kalıyor normal uydu görüntüsünü elde edebildim yanlız
    kurunca ayarlara gidip oturumu kapatın uydu görünümünü açın ilk sefer kötü kalite gelecektir uygulamadan çıkın sonra uygulamayı zorla durdurun özellikler kısmından
    ve sonra Android data com.....googlemaps.goksen klasörü içindeki cache i silersiniz
    Sonra girince net hali görünmesi lazım normal yolla üstüne kurulmadığı içün paket ismini değiştirdim

Bakanlar geri bildirim yaparsa sevinirim çalışıp çalışmadığı konusundaB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada da yukarıdakinin videosu var

• mesleki açıdan sorun yaşayan arkadaşlar için; yetki sahalarının net uydu görüntülerini internet ve mobil ağı bile olmayan bir telefona yükleyip arazide kml uzantılı noktalara kolaylıkla ulaşabilirler. Böyle bir çözüm var. rootla falan uğraşmaya gerek kalmıyor. ben işim gereği bir mobil ağın olmadığı bir bölgede bile tüm noktalara bu yöntemle çok kolayca ulaşabiliyorum. traktör yollarına, yaya yollarına kadar net görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

açılın ben googleda çalışıyorum şaka yaptım tabi ben doktorum diyecektim neyse eğer telefon rootluysa çözümü var
    izlersiniz usulen teşekkür edersiniz başka yerde yok ilk burada paylaştım

https://youtu.be/OsI3q0amvT4

Teşekkür ederim çok faydalı oldu esfile manager ile hallettim iş görüyor gayet net artık.

• Konu hortlayacak ama bir sorum olacak.

Google mapste niçin diğer navigasyonlar gibi yakınlaşma uzaklaştırma tuşları yok? Varsa da ben mi bulamadım.
  • Hort, bu ne saçma bi iştir, donanım haberin bu konu üzerine KOSKOCAMAN HABER YAPMASI LAZIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

Rootsuzlar için uygulamayı düzenledim ancak oturum açma çalışmıyor siyah ekranda kalıyor normal uydu görüntüsünü elde edebildim yanlız
    kurunca ayarlara gidip oturumu kapatın uydu görünümünü açın ilk sefer kötü kalite gelecektir uygulamadan çıkın sonra uygulamayı zorla durdurun özellikler kısmından
    ve sonra Android data com.....googlemaps.goksen klasörü içindeki cache i silersiniz
    Sonra girince net hali görünmesi lazım normal yolla üstüne kurulmadığı içün paket ismini değiştirdim

Bakanlar geri bildirim yaparsa sevinirim çalışıp çalışmadığı konusundaB

Link silinmiş hala elinde mevcutsa güncelleyebilir misin yeni cihaza geçtim öncekinde root vardı dediğin gibi yapıp halletmiştim yenisinde yok rootsuz yapmak istiyorum

• Google Maps IOS uygulamasındaki netlik sorunu için bir çözüm yok değil mi hala?
  •  Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu...

Arkadaslar benim google mapstede su rota arama ekranında donup duruyor hicbir sonuc bulmuyor katiyyen. Bu maps cok sıkıntılı oldu bu sene hakikaten. Here we go diye bir navigasyon program var simdili o yeni gözdem. Ama mapsi ozluyorum. Bu sorunumun cozumunu bilen varmı acaba
  •  Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu...

bu imajdaki gibi google mapste türkiye yazan yere tıklayın ve amerigayı secin

boom cilop turkiye karsınızda :)

Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu...

• Beyler galiba artık .com.tr yerine .com yazsanız bile uydu görüntüsü flu geliyor. Google geribildirimlerinizi dikkate alarak buna da engel koymuş.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    vpn'siz hep bulanık gösteriyor. Dediğin gibi geri bildirimler işe yaramış
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightofthesun

bu imajdaki gibi google mapste türkiye yazan yere tıklayın ve amerigayı secin

boom cilop turkiye karsınızda :)

teşekkürler bilgisayarda sizin dediğiniz gibi yapınca oluyor.

Ama telefonda netleme nasıl oluyor? Arkadaşımda aynı model iphone var. onun görüntü zoomda daha net. nasıl oluyor?

• Arkadaşlar pc de sıkıntı yok, google earth yükleyin açın gayet normal, ama mobilde sıkıntı var, ben mobilde şöyle çözüm buldum, uygulamalar dan haritalar uygulamasını durduruyorum, sonra crome dan google maps a giriyom, crome ile sayfayı açıyom, sol tarafa tıklayım katmanları açınca, trafik uydu v.s. en altta google türkiye diyor, oraya tıklayıp abd yapıyorum, oluyo sana google abd, sonra fıstık gibi -)) ama hafif kasa kasa ilerleme yapıyor, çok yakın görüntü ile işim yoksa haritalar uygulamasını aktif edip yine kullanmaya devam ediyorum, sonuçta navigasyon olarak iyi.Haa bunu haritalar uygulamasında nasıl yaparız, google türkiyeyi nereden google abd yaparız bulamadım.
  • haritalar uygulamasında çözüm bulabilen var mı ?
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    olaya mudahale etmek için çok geç kaldım galiba ama bende tam bunun uzerıne calışıyordum google maps cok ince ayar isteyen bi olay evet kesinlikle android studıo kullanman gerek ama bunlara sakın gırme bence cok fazla karısık google sana bır key verır r.layout uzende yazarken bir kod satırı oraya aldıgın keyı yazzacaksun ama bunu zate google guncellemeyle hallder beklkıde ben yazana kadar halletmıs olabilir bile sonuçta googledan bahsediyoruz adamlar yanlış yapmaz moruq
    @Beyaz Kartal
  • Beyler merhaba.
    Google adlı şirketin forum yetkilileri 200'den fazla cevap alan ve Türk halkının feryadını barındıran başlığımı kilitlenmiş. Takdir sizin.

Adamlar Türk halkını sallamıyor, net.

productforums.google.com
    Google Product Forums
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/maps/Ixm4C6hviZQ

Alternatif Güncel Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Temmuz 2022; 22:37:47 >

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, artık bu yöntem işe yaramıyordu sanırım. Başka neyapabilirz. VPN ile bağlansam dahi nasıl Türkiyede olduğumuzu anlayıp bulanıklaştrıyor

• bu rezalet tam 10 yıldır sürüyor ve çözüm yok. Lanet olası Earth'ü falan kullanmak istemiyorum ben. Uydu görüntüsü ile net şekilde navigasyon kullanmak istiyorum ama yok ya hükümet engellettiriyor ya google kafasına göre engel sunuyor ben anlamadım. en kısa açıklaması ise REZALET.

• Bu sadece benim için problem sanıyordum yıllardır. Şu başlığı görünce içim rahatladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.