Öncelikle herkese iyi günler benim google hesabımın şifresini biri kırmış ve şifreyi değiştirmeden hesabım üzerrinde birşey yaptı(şifreyi değiştirmedi çünkü fark etmemi istemiyordu galiba) çalan kişi benim google hesabımla google ads hesabı oluşturmuş hemde 2 tane ve birisi 20 bin etkileşim ve bir diğeri de 300 küsür bi etkileşim almış az etkileşim alan hesapta 0.50 dolarlık bir işlem yapılmış 20bin etkileşim alanda 7.56 dolarlık işlemler yapmış ve bu hesaplarda aynı sonla biten bir kredi kartı var (ama başı görünmüyor ve hiç kurcalamadım kredi kartını) hesabı iptal ettim ve mail geldi 0.50dolar borcu olan hesap ve 7.56dolar borcu olan hesapların kayıtlı kredi kartından 4 hafta içerisinden çekileceğini söyledi bende düşündümki acaba çalan kişi kredi kartı çalıp doyasıya harcayıp benim hesabın şifresini kırdı ve biraz işlemler yaptı ads'den para harcattı ve ben fark ettim çalındığını google ad'den iptal edince en son para işlemi yapılan yer benim konumum mu görünecek. LÜTFEN CEVAP VERİN (Bu işlemleri 25 ocakla 29 ocak arası yaptı 2021 de ben erken fark ettim) bu arada google ads hesapları askıya alınmıştı |
Bildirim