Şimdi Ara

google history

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar google da yaptığım aramaların daha sonra görülmemesi için ne yapmak gerekiyo?

• haha
    kim bilir neler arattın

emin diilim ama internet explorer ayarlarından geçmişi sil ve tanımlama bilgisini sil dersen düzelir
    ama emin diilim bi dene
  • tahmin ettim kadari ile explorer - araçlar - internet seçenekleri - Tanımlama Bilgisini Sil...
  • ordan olmuyo arkadas ya
    kötü bişi falan arattırdığımdan deil ne aratabilirim ki zaten en kötü
  • merhaba. amacın gogole aramalarının görükmemesi ise internet explorer/internet ayarları/içerik/otomatik tamamlama dan ilgili 2 kutu var onları sil..

Sorunun gogolede birşeyler arattım işime yaradı yada yaramadı daha sonra yeni şeyler arattığımda bunlar çıkmasın ise buna çözüm yok ..

bilginize .. İYİ BAYRAMLAR ..
  • Çözümün: Araçlar / Internet Seçenekleri / İçerik / Otomatik Tamamla ' ya girip "Formları Sil" ve "Parolaları Sil" butonlarına basarsan Google ve girdiğin tüm diğer sayfalardaki form bilgileri silinir.

Kaptanın dediği gibi tileri kaldırırsan ileride formlara girdiğin bilgileri bilgisayar aklında tutmayacaktır.
  • arkadaş lafı ağzımdan aldım :)) çözümsüz yazan arkadaş çok acele etmissin beeaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google ads
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • google a gir. search kısmındayken mouse 2 kere tıkla ki daha önce neler ardığın gözüksün. sonra aşağı ok tuşuyla seçecekmiş gibi aşağıya indir. silmek istediklerinin uzerindeyken del tuşuna bas. boylece silinir. bu yöntemi butun form bilgilerinde kullanabilirsiniz
  • "google toolbar" dan bahsediyorsan.
    "google toolbar" daki "google" yazısına tıkla
    açılan menüden "toolbar seçenekleri" den işini görürsün.
  • herkese teşekkürrr oldu.
  • biz teşekkür ederiz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.