Şimdi Ara

Google Home Akıllı Asistan Türkçe Dil desteği için destek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bildiğim kadarıyla yok. Cihazlara Tuya'da Türkçe isim, Google Home içinde de İngilizce isim veriyorum. Telefondan bir şey yaptırırken Türkçe, Google Home cihazından bir şey yaptırırken İngilizce konuşuyorum. Aletler çalışıyor. :)

• sis651 kullanıcısına yanıt

usta bişey soracağı daha 1 hafta öncesine kadar smart life a ekleyip ardından google home a bağladığım tüm cihazlarım google asistan ile türkçe komutla çalışıyordu. artık çalışmıyor. bu bahsettiğim telefon ve saat için geçerli. dediğiniz gibi ingilizce komut vereyim dedim onda da lambayı kapat diyorum tv den geri tuşuna basıyor :D

• Evde değilim bir süredir, bir değişiklik oldu mu bilmiyorum. Dönünce kontrol ederim.

• sis651 kullanıcısına yanıt

usta problemi çözdüm teşekkürler

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

İyi o zaman. Ben de buz dolabı kaçak akım attırıp durduğundan eve erişemiyordum, hiç bakamadım.

• homepod türkçe desteği gelmiş. Alexa türkçe desteği yakında diyor. Google home akıllı asistan türkçe desteğinde tık yok. Var mı bir gelişme bildiğiniz.

• Herkese merhabalar.. Kahve makinesine tuya destekli Cata 4015 anahtar taktım. Tuya uygulaması ile kontrol de sıkıntı yok. Anlık Google asistan da problem yok. Fakat saat 6 da kahve aç dediğim komutu saatinde uyguluyor. Fakat sonradan Google asistan a verdirdigim komut saatini nasıl değiştirebilirim.
    Örneğin saat 6 da açılmasını istedim. 5 dakika sonra 6 da değilde 7 de açılmasını istedim. Bu değişiklik Google asistan dan nasıl yapılır? Yada saat 6 da çalış komutu nasıl iptal edilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonlardaki asistan destegini cihazlara vermek bu kasar zor olmasa gerek. Apple'i sevmezdim ama homepodlara getirdi Türkçeyi. Homepod da hic mantikli fiyatlarda degil, tipik apple fiyatlamasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.