Şimdi Ara

Google IDM Integration uzantısını kötü amaçlı olarak işaretledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
27.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • w8.1 de crome kullanmak öncelikle gereksiz İE çok daha hızlı
  • berkkarabacak kullanıcısına yanıt
    ben de yaşadım bunu kardeş buradan yaptım buyurhttp://uzmanim.net/soru/google-idm-integration-uzantisini-kotu-amacli-olarak-isaretledi-ve-yukleme-islemi-engellendi/1832
  • sorun devam ediyo regeditten internet download manager kalıntılarını bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0reigner -- 30 Nisan 2014; 23:17:45 >
  • Hortlamak istemezdim ama resimler gitmiş. Gizlilik ayarlarını nasıl yapacağımızı söyleyebilecek biri var mı ?
  • resimler gitmişte hangi tiki kaldırıyorsunu yazarsanız sevinirim
  • herschell H kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir tik işaretini kaldırmanız gerekmiyor.Sadece attığım fotodakini yaparsanız çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herschell

resimler gitmişte hangi tiki kaldırıyorsunu yazarsanız sevinirim

Buyrun hocam ;

Google IDM Integration uzantısını kötü amaçlı olarak işaretledi
  • T.GhostNetwork kullanıcısına yanıt
    kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumadaki tıkı kaldırdım ama bende düzelmedi malesef yinede tşk ederim...
  • quote:

kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumadaki tıkı kaldırdım ama bende düzelmedi malesef yinede tşk ederim...

Ne sorunu veriyor tam olarak.
  • başta "sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor " diye bir hata verdi daha sonra 6.21 yükledim ondada aynı sonra 6.18 çalışıyordu eskiden ona geçeyim dedim.
    bu kezde "uzantının eski sürümüne geçilmeye çalışıldı" diyor ama uzantıyı eklemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 28 Eylül 2014; 21:17:52 >
  • quote:

başta "sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor " diye bir hata verdi daha sonra 6.21 yükledim ondada aynı sonra 6.18 çalışıyordu eskiden ona geçeyim dedim.
    bu kezde "uzantının eski sürümüne geçilmeye çalışıldı" diyor ama uzantıyı eklemiyor...

Hocam crack hatalı da olabilir sürümü kaldırın ne var ne yoksa silin regedit kayıtlarından ondan sonra en son sürümü yükleyin
  • arkadaşlar idm kayıt ve lisans istedigi için crack'ini kurdum ama chrome uzantı olarak ekleyemiyorum uzantının eski sürümüne geçilmeye çalışıldı diyor bunu nasıl giderebilirim??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.