Şimdi Ara

Google'ın Haritalar uygulamasıyla birlikte iOS 6'ya geçiş %29 oranında arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Apple'ın iOS 6 ile birlikte kendi haritasını kullanmasıyla birlikte pek çok kullanıcı Google'ın haritalar servisinden mahrum kalmamak için işletim sistemin yeni sürümüne geçme konusunda çekingen davranmıştı. Ancak, geçtiğimiz hafta ayrı bir uygulama olarak yayınlanan Google Haritalar, bu durumu değiştirmiş gibi görünüyor.

Veri reklam yönetim platformu MoPub'un paylaştığı verilere göre, Google Haritaların yayınlanmasının ardından iOS 6 kullanıcılarının sayısında %29'luk bir artış yaşanmış durumda. Söz konusu verilerin bir başka reklam ağı olan Chitika'nın yayınladığı veriler ile çelişmesi de dikkat çekici bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Chitika'nın verilerine baktığımızda Google Haritalar uygulamasının yayınlanmasının ardından iOS 6'ya geçen kullanıcıların oranı sadece %0.2 olarak görünüyor. Ancak, MoPub'ın Chitika'ya göre daha geniş bir veri kapasitesine, daha geniş bir zaman çerçevesine sahip olduğu ve hafta sonu gelen trafiği de işin içine kattığı düşünülecek olursa, bu farkın nedeni daha iyi anlaşılıyor.

iOS platformunda yayınlanmasının ardından birçok kullanıcının varsayılan haritası olmayı başaran ve bazı kullanıcıların iOS 6'ya geçmesindeki başlıca nedenlerden biri olan Google Haritalar uygulamasının henüz Appstore Türkiye'de yerini almadığını da hatırlatalım.

• Ben neden 25PP dışında bir yerde bulamıyorum bu Google Maps uygulamasını? Aramayı mı yanlış yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ben neden 25PP dışında bir yerde bulamıyorum bu Google Maps uygulamasını? Aramayı mı yanlış yapıyorum?

uygulama türkiye app store'a daha gelmedi

• Hala Türkiye mağazasına gelmedi.
  • Google'a helal olsun demekten başka çare yok adamlar insanlara sadece bir harita uygulaması ile sürüm atlatıyorsa diyecek bir şey yok demek ki gerçekten iyi yapıyor.

• Rakibini Sevindiriyor.
  • ABD App store kimliğimden indirdim en kısa zamanda tr'ye de gelmesi ümidiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam apple'a map falan vermezdim. Madem artistik çektiler kullanıcıların iyice mağdur olması için elimden geleni yapardım. Çünkü en ufak iyiliği hak etmeyen davalardan geçinen rantçı simsar bir firma.

• --== Türkiye için GOOGLE MAPS KURULUMU ==--

Google maps, iTunes Türkiye için kurulmuyor ama şu şekilde kurabilirsiniz:

1. iPhone - Ayarlar - iTunes & AppStore - AppleID
    2. View AppleID
    3. Country : United States (En üstte)
    4. Gerekli bilgileri girin (Kredi kartı bilgileri kısmını silip geçebilirsiniz)
    5. I Agree vs kısımları onaylayin.
    6. Safari -https://itunes.apple.com/app/id585027354
    veya iTunes - search - google maps

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Ben olsam apple'a map falan vermezdim. Madem artistik çektiler kullanıcıların iyice mağdur olması için elimden geleni yapardım. Çünkü en ufak iyiliği hak etmeyen davalardan geçinen rantçı simsar bir firma.

1 milyar dolarcik yahu cok abarttin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google yapar.

• Hala ios 5.1 deyim hiç bir sıkıntım yok güncellemeyi düşünmüyorumda. Yandex yeter bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Hala ios 5.1 deyim hiç bir sıkıntım yok güncellemeyi düşünmüyorumda. Yandex yeter bana :)

5.1 de zaten google maps var yeter

• Direkt böyle bir sonuca varmak kolay olamaz.. eğer google haritalar uygulaması gelmeseydi aynı artışın olmayacağını ispat edebilirse söyledikleri tutarlı olabilir.. zaten geçiş süreci hiçbir zaman hoop diye hemen olup biten birşey değilki.. tabiki zamana yayılacak bir gelişmedir.. şimdi bunu farklı bir neden kolyaca herhangi bir kişi bağlayabilir.. mesela ben ios 6 uyumlu yeni bir uygulama yazdım ondan bu kadar artış oldu desem kim aksini ispat edebilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bu da farklı bir amerikan pazarlamasıdır.. sürü psikolojisi ile insanları biryerlere çekmenin en kolay yollarından biridir..

• Google map iphone sattirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Direkt böyle bir sonuca varmak kolay olamaz.. eğer google haritalar uygulaması gelmeseydi aynı artışın olmayacağını ispat edebilirse söyledikleri tutarlı olabilir.. zaten geçiş süreci hiçbir zaman hoop diye hemen olup biten birşey değilki.. tabiki zamana yayılacak bir gelişmedir.. şimdi bunu farklı bir neden kolyaca herhangi bir kişi bağlayabilir.. mesela ben ios 6 uyumlu yeni bir uygulama yazdım ondan bu kadar artış oldu desem kim aksini ispat edebilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bu da farklı bir amerikan pazarlamasıdır.. sürü psikolojisi ile insanları biryerlere çekmenin en kolay yollarından biridir..

Uygulamanın indirilme sayısı da ortada ama hocam.

• bende bu harita konum adres vs işini google maps tan iyi çözen yok lakin halen apple store türkiye sayfasından indiremiyoruz
  • Demekki sistem bir b*ka yaramıyomuş google maps için geçiyomuş millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Direkt böyle bir sonuca varmak kolay olamaz.. eğer google haritalar uygulaması gelmeseydi aynı artışın olmayacağını ispat edebilirse söyledikleri tutarlı olabilir.. zaten geçiş süreci hiçbir zaman hoop diye hemen olup biten birşey değilki.. tabiki zamana yayılacak bir gelişmedir.. şimdi bunu farklı bir neden kolyaca herhangi bir kişi bağlayabilir.. mesela ben ios 6 uyumlu yeni bir uygulama yazdım ondan bu kadar artış oldu desem kim aksini ispat edebilir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bu da farklı bir amerikan pazarlamasıdır.. sürü psikolojisi ile insanları biryerlere çekmenin en kolay yollarından biridir..

Uygulamanın indirilme sayısı da ortada ama hocam.

uygulama indirilme sayısına birşey dediğim yok.. hatta daha fazlada olaibilir.. Ama bunu kesin olarak google'ın harita servisine bağlamak yanlıştır.. çünkü kesin olarak ispatlanamayacak bulguların neden sonuç ilişkisini bu şekilde veremezsiniz. hata burada... birileride ne okuduğunu anlamadan eksi vermişya aklına şaşayım bebelerin..

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Demekki sistem bir b*ka yaramıyomuş google maps için geçiyomuş millet.

tabi canim ios cihazlarin hepsi google maps icin aliniyor zaten, baska ne diye alalim ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.