Şimdi Ara

google kaynaklı aşırı internet tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim internetimiz superbox internet bu yüzden internet kullanımına dikkat ediyorum kardeşimin nedense yıllar boyu yaşadıgı bir problemi anlatacam bunu özetlemeye özen gösterecem kardeşim normal bir kullanıcı gün boyu oyun oynar youtube den video izler ancak remove app denilen bu şey lanet gibi internet yiyor şimdi yorum yazanların dikkatine bu bir güncelleme degil kaldırılan uygulamalar asla degil çünkü biz telefonu degiştirdik devam etti hattı degiştirdik devam etti bu sefer gmail hesabını degiştirdik mucizevi bir şekilde oldu ama geri geldi ben de çözüm olarak google ile alakalı ne var ise kaldırdım ve ya sildim şimdi çok iyi son 1 yıldır problem yok bazen 3 4 gb fazla yiyor şimdi benim anlamadıgım güncelleme kaldırılan uygulama olmadıgını bildigim şey nedir hat operatorunu aradım google ile iletişim kurdum çözüm bulmadılar bizim aile de problem yok sanki lanet gibi kardeşimin üstünde bunu kimse çözemedi yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler şunu da belirtiyim önceden google a baglı iken günde 20 30 gb arası internet yiyordu internetin yarısından çogu bu remove app denilen lanet şeye giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnosadelphosx -- 8 Haziran 2024; 19:21:49 >

• +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.