Bildirim
google konsol hesabı her uygulama için mi 25 $ istiyor ! ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayir hesap icin o ucret -
Tamam belli oldu. DH'den biri bu arkadaş. Böyle saçma birşey için başlık açılmaz. Google zaten sen satın alırken bunları söyler. Fakat sen DH'ye SEO çekmek için böyle başlıklar açıyorsun. -
isim bile seo19 valla müthiş tespit -
vay be ben bile anlayamamıştım ::::) -
Kilitlenen konum. SS'i.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu forumda kaçtane algoritmik denklem yazan adam gördün !
sen bile karakök sıkıştırma algoritmamı incelemişsin :) -
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141982182
da basit bir algoritmik soru var ve henüz çözen yok. Onu çöz, gönder sonra konuşmaya devam ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
can sıkıntısından veya demogoji yapmak için yazmıyorum.
benim akıl ve mantık çerçevesinde soruyor doğru anlamak için yazıyorum.
1. olarak bu sorunun gerçekten cevabına ihtiyaçınız varmı !? yoksa forumdaki elemanları mı deniyorsunuz !?
2. olarak bu sorunun gerçek hayattaki hangi sorunu çözümlemeye odaklı bir soru ; sorunun mantıksal sorun şeklini öğrenmem gerekiyor bu şekilde düşününce farklı matematiksel çözüm yollarından sorunu çöze bilmekte olası.
malesef insanlar sorunları bildikleri yoldan çözmeye çalışıyorlar
ama akıllı olanlar sorunları bilindik formüllerle değil soruna özel formüllerle çözüleceğini akıl etseler daha hızlı ilerlerler !
bu aynı x çarpmayı toplama işlemiyle yapmak misali uzun ve gereksiz enerji kaybı oluyor genelde hep.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X