Bildirim
Google latitude
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahwet79
Google latitude uygulamasını indirmek istiyorum ama abd appstorede var mağaza değiştir diyo değiştiriyorum bağlanamadı diyor yardım lütfen
Usa Store için de ayrı bir üyelik almanız gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
Google latitude uygulamasını indirmek istiyorum ama abd appstorede var mağaza değiştir diyo değiştiriyorum bağlanamadı diyor yardım lütfen
onu beceremiyorum işte ituneste çıkış yapıyorum mağaza değiştirdim goole latitudeyi bulup indir dedim üyelik oluştur dedi son adım kala apple can you ıd diye başlayan bi red mesajı aldom sistem benim bilgisayarı veya bağlandığım ülkeyimi tanıdı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
onu beceremiyorum işte ituneste çıkış yapıyorum mağaza değiştirdim goole latitudeyi bulup indir dedim üyelik oluştur dedi son adım kala apple can you ıd diye başlayan bi red mesajı aldom sistem benim bilgisayarı veya bağlandığım ülkeyimi tanıdı acaba
Forumda bir araştır istersen usa Store dan üyelik alma hakkında bir konu vardı. Oradan inceleyip üyelik alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone son aramalarda whatsapp aramaları karışması
- nfc kart kopyalama
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone oda sıcaklığı ölçme
- ipad pil sağlığı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- iphone 15 arka cam fiyatı
- iphone sistem verileri silme
- bim iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X