Şimdi Ara

Google Maps'e çılgın özellikler geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google Maps yani Google Haritalar uygulaması çok önemli özelliklerle güncelleniyor. Özellikle yol tarifi esnasında telefonun kamerasıyla gerçek zamanlı olarak güzergahın göstere göstere tarif edilmesi ve arttırılmış gerçeklik ile zenginleştirilmesi heyecan verici. Pek tabi ki yapay zeka güncellemeleri de var, işte öne çıkan yenilikler. 

• Merhaba,

Bu video Google I/O ile ilgili yayınlanmış 10. videom. Hâlâ yayına girmeyi bekleyen birkaç video daha var.

Bir iki video ile arada kaybolacak şekilde yüzeysel geçmek yerine her konu için ayrı enerji harcayarak özgün videolar yaptık. Henüz kullanılmayan özellikler olduğundan bir zaman engeli yok.

Araya giren başka videolar, ıncelemeler de var. Dolayısıyla videolar birbirini etkilemesin diye kademeli olarak atıyoruz, arka arkaya 5 video atmanın kimseye faydası yok, aksine harcanan emeğe yazık oluyor.

Tşk.
  • Google geliştirmeleri gerçekten heyecan verici. Pixel serisi keske Türkiye’de olsa büyük ihtimal daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberlerde sürekli makina öğrenmesi ve yapay zeka terimleri geçiyor. Bence bir programda bu alanların ne olduğundan kısaca bahsedilebilir. İnsanları bu alanlarda öğrenmeye teşvik etmelisiniz diye düşünüyorum. Artık tüketici değil üretici bir toplum haline gelmek için siz gibi büyük bir kitleye hitap eden haber kanallarının bu alanda teşvik edici yollara başvurması gerektiğini düşünüyorum. Bir zamanlar kısa bir süre programlama eğitimleri verdiniz ama çok kısa süre sonra bu programı bitirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: floydrose

Google geliştirmeleri gerçekten heyecan verici. Pixel serisi keske Türkiye’de olsa büyük ihtimal daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayacaktır.

Türkiye'ye getirmeleri için hiç bir sebepleri yok. Zamanında nexus cihazları Türkiye'de satılırken kimse suratına bakmıyordu, çok mühendis gördüm elimde nexus 5 i görünce "aaa Google telefon mu üretiyor" diyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 25 Mayıs 2018; 20:35:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gec yayinlandi ... Yogunluk filan olur diyecegim 1 gun gec gelsin ama ilk gunde yayinlanan yani 8 Mayis taki haberler haftalar sonra yayinlanmasi cok tuhaf. Personel yetersizligi olmasa gerek .

Yapici elestiri kimse polemik ve tarafgirlik filan taslamasin .

Ayni anda haber yapilmasi sart degil dedigim gibi ama boyle onemli bir etkinlikte tum bilgiler 1 gun gecikmeli olabilirdi ...

Google I/O 2018 8 Mayis ile 10 Mayis arasinda 3 gunluktu ne var ne yok hepsi o 3 gunde tanitilmistir...

Yabanci forumlar 3 gunluk etkinliukte hersey paylasildi iste :

Sadece HAritalar hakkinda olan bir site :

https://www.androidcentral.com/whats-new-google-maps-google-io-2018

Googe I/O 2018 neler var bir sekilde kataloglanmis misali erisim icinse :

https://www.androidcentral.com/tag/google-io-2018

• İnsanları daha fazla harcamaya iten yenilikler

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Zaten var ki. Çalışan sayısı git gide düşmeye başladı. Buda ister istemez videolara yansıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Android one varken çokta gerekli değil pixel serisi. Hem pahalılar ve hiçte artıları yok. Stock android başka
    İzleyici istemeyince veya az olunca napsınlar çekmeyi bırakıyorlar. Büyük firmalar para kazanmadığı şeyleri silme eğilimine girerler ve daha çok kazanç yapacağı şeylere yönelilir
  • google earth google playden türkiye'den indirilemiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Cok gec yayinlandi ... Yogunluk filan olur diyecegim 1 gun gec gelsin ama ilk gunde yayinlanan yani 8 Mayis taki haberler haftalar sonra yayinlanmasi cok tuhaf. Personel yetersizligi olmasa gerek .

Yapici elestiri kimse polemik ve tarafgirlik filan taslamasin .

Ayni anda haber yapilmasi sart degil dedigim gibi ama boyle onemli bir etkinlikte tum bilgiler 1 gun gecikmeli olabilirdi ...

Google I/O 2018 8 Mayis ile 10 Mayis arasinda 3 gunluktu ne var ne yok hepsi o 3 gunde tanitilmistir...

Yabanci forumlar 3 gunluk etkinliukte hersey paylasildi iste :

Sadece HAritalar hakkinda olan bir site :

https://www.androidcentral.com/whats-new-google-maps-google-io-2018

Googe I/O 2018 neler var bir sekilde kataloglanmis misali erisim icinse :

https://www.androidcentral.com/tag/google-io-2018
    Merhaba,

Bu video Google I/O ile ilgili yayınlanmış 10. videom. Hâlâ yayına girmeyi bekleyen birkaç video daha var.

Bir iki video ile arada kaybolacak şekilde yüzeysel geçmek yerine her konu için ayrı enerji harcayarak özgün videolar yaptık. Henüz kullanılmayan özellikler olduğundan bir zaman engeli yok.

Araya giren başka videolar, ıncelemeler de var. Dolayısıyla videolar birbirini etkilemesin diye kademeli olarak atıyoruz, arka arkaya 5 video atmanın kimseye faydası yok, aksine harcanan emeğe yazık oluyor.

Tşk.

Google telefon üretmiyor ki zaten, Nexus 5'te yine LG G2'den devşirilen bir LG cihazı.
  • Önce şu bulanıklığı bi kaldırsınlar sonra çılgınlık yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Google telefon üretmiyor ki zaten, Nexus 5'te yine LG G2'den devşirilen bir LG cihazı.
    ne demek istediğimi anlamış olmanız gerekiyor, kaynak kodları yayınlanmış bir cihazdan bahsettiğimi gayet iyi biliyorsunuz. bahsettiğiniz mevzuyu herkes biliyor, sonuç olarak nexus larda google imzası var.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Android one? Çöp general Mobiledan bahsetmiyorsunuz umarım. Olayı sadece güncelleme değil. Kamerası ve stabil oluşu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google maps oluk oluk şarj yiyor artık kamerayla dahada şarjın içine eder.

• Xiaomi bahsediyorum
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Telefondan google uygulamaları baya sarj yiyor o olsa yine iyi chromeda sarjı sömürüyor
  • çok güzel özellik. bunun vr gözlüklerinde çalıştığını düşünesenize muhteşem

• Uyducuyum gideceğim yere ya konum atarak yada sokak no alarak gidiyorum. Şarj gitmesin diye . Haritaya bakıyorum hiim tamam yer burasıymış buraya kadar biliyorum diyorum bildiğim yere gelene kadar telefonu kapatıyorum gerisini navigasyindan bakıyorum .
    Bide bunu kameralisi olsa heralde bir işe giderim 2.'ye şarjım biter işsiz kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Mayıs 2018; 16:40:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.