Şimdi Ara

Google Motorola'nın mobil cihaz departmanı Mobility'yi satın aldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caves

Google Gphone ya da benzeri bir markalama ile ve en fazla 3-4 ayrı model üreterek piyasayı yeniden şekillendirebilir.

HTC üretimi, "nexus one" gibi saçma "markalama"ları bir kenara bırakmalı!
    Nexus One nedir ya, uzay gemisi ismi gibi!!!

Bence Motorola bile yazmamalı üretilecek telefonda. Motorola markasını tarihe gönderebilirler. Sadece Gphone ya da bir google logosu yeterli..

"Bu telefonun markası Google'dır algısını yaratabilirler ise bence çok başarılı olur."

Çünkü Google'ın ciddi bir marka değeri var.

Google'ı bilip Nexus One'ı bilmeyen milyonları neden kaybedesiniz ki?

böyle bir şey olursa apple dava açar. isim benzerliği var. iphone-gphone

• Samsung un bada da ısrar etmesinin sebeplerinden biri de buydu. Android duruken diğer sistemleri bakılır mı diye düşmüyordu insanlar. Google da Apple gibi sürekli telefon ve tablet üretim isine girerse ve android yeni sürümlerini kendine saklar veya diğer telefon uretilerine geç verirse (ya da pahalı satarsa). Androide hepten bel bağlayan telefon üreticileri duman olur ve microsoftun kucağına oturuverirler. Cihazı ve yazılımı kendin üretmek cok akillica. Bakınız Apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk2kill

Samsung un bada da ısrar etmesinin sebeplerinden biri de buydu. Android duruken diğer sistemleri bakılır mı diye düşmüyordu insanlar. Google da Apple gibi sürekli telefon ve tablet üretim isine girerse ve android yeni sürümlerini kendine saklar veya diğer telefon uretilerine geç verirse (ya da pahalı satarsa). Androide hepten bel bağlayan telefon üreticileri duman olur ve microsoftun kucağına oturuverirler. Cihazı ve yazılımı kendin üretmek cok akillica. Bakınız Apple.

belkide piyasanin kirilma noktasi budur. artik cihaz ve yazilim ayni firma uzerinden yapilacaktir.
  • Microsoft'a kapak olmus. Hayirli olsun.
  • yeni ürünler
    google tab
    Google phone
    Veya sembol olsun gphone gibi kinayeli olmaz herhalde.
    2.husus
    Klavyeli ve tuşlu ucuz android de çıkar mi. Nokiayı batırır böylece
  • Google iyi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Microsofta kapak olmus. Hayirli olsun.

Şakamı yapıyorsun. İlerde Google androidi kendi cihazları için saklarsa diğer telefon üreticileri de Nokia gibi Microsoft'a koşar. Yazılım düzgün olmayınca en pahalı cihazı kaldır çöpe at. Umarım Google Apple in izinden gitmiyordur.yoksa ılerde iOS lu iPhone , androidli gphone ve microsoftlu diğer cihazlar olur.
  • google motonun eski cihazlarina guncelleme sunar mi acaba :D
  • iyi oldu bu,rekabet bize yarar
  • Iyi oldu bence piyasaya google işletim sistemiyle beraber girdi.Belki de patentler için almıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Çok para vermiş bunun yanında android kullanan samsung,lg gibi dünya devleri bu durumdan sonra kendi işletim sistemlerine dönebilirler yada farklı yol izleyebilirler.Google direk cep telefon dünyasında motorolayı açık açık kayırırsa samsung bunu görmezden gelmez.Bu alışverişte en kötü etkilenen samsung olacak gibi adamlar telefon dünyasında 1 sene içinde zirveye oturacaklardı.
    Olan samsunga oldu ne güzelde kafaya oynamaya baslamisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 16 Ağustos 2011; 13:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

ya mis gibi android telefonlar varken hala nexsus uretsin de alalim diyonuz.olaya baksaniza telefonun muciti satiliyor nokia eriyor. tam bi kirilma ani yasiyoruz piyasa yeniden sekilleniyor. intelin kurucularindan andy groove un dedigi gibi 10 x faktoru isliyor. ibm in yikildigi gibi bunlarda gidiyor. gun apple ve googlen gunu. ben asil microsoftu merak ediyorum ne zaman yikilacak diye. onumuzdeki 10 yil icinde belli olur

Sebep gösterebilir misin? Hele ki win8 ile arm pazarına da girmek üzereyken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

ya mis gibi android telefonlar varken hala nexsus uretsin de alalim diyonuz.

olaya baksaniza telefonun muciti satiliyor nokia eriyor. tam bi kirilma ani yasiyoruz piyasa yeniden sekilleniyor. intelin kurucularindan andy groove un dedigi gibi 10 x faktoru isliyor. ibm in yikildigi gibi bunlarda gidiyor. gun apple ve googlen gunu. ben asil microsoftu merak ediyorum ne zaman yikilacak diye. onumuzdeki 10 yil icinde belli olur

ibm mi yıkıldı? dünyanın en değerli 31. şirketi. apple 46. şirketi. yıkılma bu şekilde mi oluyor

Ibm yikildi derken kastettiğim pc yi üreten ilk firmasının ama piyasada pc in yok. Yoksa motorolada yıkılmış degil
    Bu ara apple dunyanin bir numasi idi ne oldu

Apple hiç bir zaman dünyanın bir numarası olmadı. Akıllı telefon pazarından bahsediyorsanız o başka. IBM son kullanıcıyla uğraşmak istemedi ve elindeki bilgisayar bölümünü sattı. Satması birşeyi değiştirdi mi? Hayır hala dünyanın en değerli 31. şirketi. Yalan yanlış bilgiler vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

ya mis gibi android telefonlar varken hala nexsus uretsin de alalim diyonuz.olaya baksaniza telefonun muciti satiliyor nokia eriyor. tam bi kirilma ani yasiyoruz piyasa yeniden sekilleniyor. intelin kurucularindan andy groove un dedigi gibi 10 x faktoru isliyor. ibm in yikildigi gibi bunlarda gidiyor. gun apple ve googlen gunu. ben asil microsoftu merak ediyorum ne zaman yikilacak diye. onumuzdeki 10 yil icinde belli olur

Sebep gösterebilir misin? Hele ki win8 ile arm pazarına da girmek üzereyken?

sebep yok. ama illaki bi gun microsftta yikilacaktir. demek istedigim suan piyasa deisiyor win 8 ile basariyi yakalayamazsa yada ipadi eritemezse artik ikincilik onu bekler. tabiki 8 ne yapaxak once onu gormek lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya mis gibi android telefonlar varken hala nexsus uretsin de alalim diyonuz.

olaya baksaniza telefonun muciti satiliyor nokia eriyor. tam bi kirilma ani yasiyoruz piyasa yeniden sekilleniyor. intelin kurucularindan andy groove un dedigi gibi 10 x faktoru isliyor. ibm in yikildigi gibi bunlarda gidiyor. gun apple ve googlen gunu. ben asil microsoftu merak ediyorum ne zaman yikilacak diye. onumuzdeki 10 yil icinde belli olur

ibm mi yıkıldı? dünyanın en değerli 31. şirketi. apple 46. şirketi. yıkılma bu şekilde mi oluyor

Ibm yikildi derken kastettiğim pc yi üreten ilk firmasının ama piyasada pc in yok. Yoksa motorolada yıkılmış degil
    Bu ara apple dunyanin bir numasi idi ne oldu

Apple hiç bir zaman dünyanın bir numarası olmadı. Akıllı telefon pazarından bahsediyorsanız o başka. IBM son kullanıcıyla uğraşmak istemedi ve elindeki bilgisayar bölümünü sattı. Satması birşeyi değiştirdi mi? Hayır hala dünyanın en değerli 31. şirketi. Yalan yanlış bilgiler vermeyin.

piyasa degeri olarak apple en buyuk sirketti. haberlerde oyle diyor.
    ibm konusuna gelince firma cok yonlu bi firma ve pc bolumu gerekli basariyi gosteremedi. gosterse idi son kullanici ile ugrasmaya bayilirdi.

• Benim gibi cep telefonu konusunda ilk tercihi Motorola olmasına rağmen cihazların Türkiye'de bulunmamasından dolayı başka markalara yönelmek zorunda kalanlar için iyi bir haber gibi görünüyor.
  • Simdi gercekten androidi daha iyi gunler bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

google ın motorolası varmış :)

• googlenın motorolayı alması hiç bir şekilde samsung veya diğer üretici firmaları etkilemez nedenmi google reklamdan para kazana bır fırma ve androıd işletim sistemi 150 milyon adet satmışsa kimler sayesinde ? ve şöyle bir dırımda söz konusu bundan sonra çıkacak android versiyonlarında google arama widgeti gömülü gelecek yani bizler kaldıramayacağız wingeti !şimdi google 150 milyon telefondan 300 mılyon telefona geçtiğinde android üreten fırmaların ana ekranında bu dahili widgetinmi olmasını ister yoksa sadece motorola ile üreteceği ceplerin olmasıylamı avunur !motorola taksiksel bir hamleydi patent olayını geleceğini kurtardı androidin google ve hiç bir şekilde diğer üreticilerle bir sorun olmaz samsung galaxy s 3 te çıkar 5 te krallar gibi ve google bu patent konusunda hepsine destek verir firmaların samsung lg htc vb... sonuçta google her telefonun içinde yer alacak reklam gelirleri googlenın cebine 12.5 mılyar dolar nekı bu adamlar için nakit veriyorlar helal olsun android coşar ve tabıkıde motorola cep teledonlarında da değişimler olacak göreceğiz bakalım =)

• Motorola'nın başka ne departmanı kaldı ki?? Cidden aklıma gelmedi çünkü?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.