Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.910
Cevap
148
Favori
1.067.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

sağolun hocam şu an franco kernel+stock rom+twrp recovery devam edicem gibi görünüyo bir süre çünkü pil süresi %47 de ve 20s 44d gösteriyo çok iyi bir süre

ben de stock rom üzerine franco kernel yüklemek istiyorum ancak performans durumunu merak ediyorum

Performansta şu an bir fark hissetmedim açıkcası yani son kullanıcı olarak telefon hala hızlı hala seri çalışıyor...

deneyip yorumlayacağım zira bu stock romdaki şarj süresi bana pek yetmiyor

• CM10.1 'de AVRCP çalışmıyor, belki de yok. AOKP'de olabilir, 6 ay kadar önce AVRCP desteği eklenmiş diye gördüm, ama uğraşmadım flashlamaya.
  • Konuyla alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum mümkünse ve bunu en iyi lg nexus kullanıcılarının bileceğini düşünüyorum.

Cihazlarını Amerika'dan alanlar Amerika'da stok sıkıntısı yaşadı mı? Hangi elektronik marketten aldınız veya aldırdınız? 1 ay sonra gideceğim şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Ekmek kadayıfının üzerine kaymak ister misiniz?

AOKP bazlı Xenon HD yeni versiyonunu çıkarttı, üstelik Nexus 4 desteği ile birlikte!

Daha fazlası için ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26417196

Batarya süresi olağanüstü derecede değişti diyorlar XDA'da, rom iniyor şu anda arkadaşlar, deneyip görüşlerimi belirticem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

AOKP bazlı Xenon HD yeni versiyonunu çıkarttı, üstelik Nexus 4 desteği ile birlikte!

Daha fazlası için ;

Batarya süresi olağanüstü derecede değişti diyorlar XDA'da, rom iniyor şu anda arkadaşlar, deneyip görüşlerimi belirticem...

Nexus 7 cihazımda kullanıyorum, çok memnunum. Batarya zaten iyiydi, şimdi daha iyi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

Konuyla alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum mümkünse ve bunu en iyi lg nexus kullanıcılarının bileceğini düşünüyorum.

Cihazlarını Amerika'dan alanlar Amerika'da stok sıkıntısı yaşadı mı? Hangi elektronik marketten aldınız veya aldırdınız? 1 ay sonra gideceğim şimdiden bilgi sahibi olmak istiyorum.

lg nexus 4 almak isteyenler ve bekleyenler kulubune alalım sizi,
  • quote:

quote:

Daha fazlası için ;

hocam yükledikten sonra ikonların ve launcherın nasıl olduğunu paylaşır mısınız?? Apex launcher tarzı şeyleri sevmiyorum eğer öyle değilse stock gibiyse bende kurucam...

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

Konuyla alakasız olacak ama birşey sormak istiyorum mümkünse ve bunu en iyi lg nexus kullanıcılarının bileceğini düşünüyorum.

lg nexus 4 almak isteyenler ve bekleyenler kulubune alalım sizi,

Teşekkürler berk üstad
  • xenon hd yükledim şu an mobil ağ kullanamıyorum telefonum çekmiyor arkadaşlar ve sinyalin göründüğü yerde R harfi var yardımcı olabilecek olan ? ? ?
  • Arkadaşlar Cwm'ye giremiyorum, ölü yeşil adam öylece duruyor, ses tuşları falan işe yaramıyor sorun ne olabilir?

EDIT: Daha doğrusu Cwm flaşladığım halde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 11 Ocak 2013; 23:21:01 >
  • quote:

Arkadaşlar Cwm'ye giremiyorum, ölü yeşil adam öylece duruyor, ses tuşları falan işe yaramıyor sorun ne olabilir?

Ha hahaa...

olu yesil adam root yapamadın demek...

bir daha deneyeceksin...unutma seri numarası cıkmalı...

kolay gelsin...
  • CyanogenMod 10.1 Nightlies flashladım şu an sorun yok ama xenon hd'de mobil ağ kullanamıyordum. Telefon kapalı gibi oluyor çekmiyor ve yukarda sinyal bölümünde R harfi oluyor arkadaşlar..

Xenon Hd başka yükleyebilen arkadaş olursa bu durum onda da böyle mi oldu olmadı mı haber verirse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohendem

quote:

Arkadaşlar Cwm'ye giremiyorum, ölü yeşil adam öylece duruyor, ses tuşları falan işe yaramıyor sorun ne olabilir?

Ha hahaa...

kolay gelsin...

Ne alaka? Rootlandı cihaz, supersu yetki verdim yani rom manager programına falan...

Aynı sorunu yaşayanlar: XDA'da bu sorun belirtilmiş görmedik...

Cwm yüklense dahi sistem otomatik olarak kendi recovery'sine dönüyormuş...

Bunu için:

quote:

Q. I flashed CWM but each time I reboot the Stock Recovery is back

There is an auto recovery restore system on certain Stock Android Builds that will reflash the Stock Recovery if you flash CWM on a Stock Rom.

Use Root Explorer to Mount the system folder as R/W (or use a free app from Google Play such as ES File Explorer). Rename the files /system/recovery-from-boot.p and /system/etc/install-recovery.sh. Now when you flash CWM Recovery it will NOT be overwritten after a reboot.

OR you can use the ToolKit to rename the files (root access needed).

Root Explorer yada benzeri sistem dosyalarını değiştirme olanağı sağlayan bi dosya yöneticisi ile:

Sistem klasörünü R/W yapın.

/system/recovery-from-boot.p and /system/etc/install-recovery.sh dosyalarının adını değiştirin.

Ardından tekrar Cwm flaşlayın.

Yada Toolkit ile isim değiştirme yapabilirsiniz.(Root gerektirir) Demişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 11 Ocak 2013; 23:51:13 >

• quote:

quote:

Ha hahaa...

kolay gelsin...

tekrar cwm flashlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

quote:

Ha hahaa...

kolay gelsin...

tekrar cwm flashlayın

Defalarca denedim olmuyor malesef, stok romda Cwm kullanıldığında böyle oluyormuş. Çözüm yukarda anlattığım gibiymiş

• quote:

quote:

quote:

Ha hahaa...

kolay gelsin...

Ne alaka? Rootlandı cihaz, supersu yetki verdim yani rom manager programına falan...

Aynı sorunu yaşayanlar: XDA'da bu sorun belirtilmiş görmedik...

Cwm yüklense dahi sistem otomatik olarak kendi recovery'sine dönüyormuş...

Bunu için:

quote:

Q. I flashed CWM but each time I reboot the Stock Recovery is back

There is an auto recovery restore system on certain Stock Android Builds that will reflash the Stock Recovery if you flash CWM on a Stock Rom.

Use Root Explorer to Mount the system folder as R/W (or use a free app from Google Play such as ES File Explorer). Rename the files /system/recovery-from-boot.p and /system/etc/install-recovery.sh. Now when you flash CWM Recovery it will NOT be overwritten after a reboot.

OR you can use the ToolKit to rename the files (root access needed).

Root Explorer yada benzeri sistem dosyalarını değiştirme olanağı sağlayan bi dosya yöneticisi ile:

/system/recovery-from-boot.p and /system/etc/install-recovery.sh dosyalarının adını değiştirin.

Ardından tekrar Cwm flaşlayın.

Yada Toolkit ile isim değiştirme yapabilirsiniz.(Root gerektirir) Demişler...

Alıntıları Göster

Cihaz da supersu var mı simdi...Var ise root olmus demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohendem -- 11 Ocak 2013; 23:56:48 >

• Orijinalden alıntı: ohendem

Cihaz da supersu var mı simdi...Var ise root olmus demektir..

Tabikide supersu var, yetki bile verdim diyorum Rom manager programına. Sorunu ve çözümünü yukarda belirttim. Hiç kimse yaşamadımı bu sorunu stock romda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 11 Ocak 2013; 23:58:02 >
  • quote:

xenon hd yükledim şu an mobil ağ kullanamıyorum telefonum çekmiyor arkadaşlar ve sinyalin göründüğü yerde R harfi var yardımcı olabilecek olan ? ? ?

Hocam şu cwm'yi bi halledeyim bende o romu kurucam zaten, onun için uğraşıyorum ama ben daha cwmde kaldım. Kurunca yazıcam bende de aynı sorun olursa
  • quote:

quote:

xenon hd yükledim şu an mobil ağ kullanamıyorum telefonum çekmiyor arkadaşlar ve sinyalin göründüğü yerde R harfi var yardımcı olabilecek olan ? ? ?

Hocam şu cwm'yi bi halledeyim bende o romu kurucam zaten, onun için uğraşıyorum ama ben daha cwmde kaldım. Kurunca yazıcam bende de aynı sorun olursa

Hocam cmw flashlamayın goo manager indirin menüsünden TWRP flashlayın daha kolay olacaktır işiniz ondan sonra xenon hd deneyip bana bildirirseniz sevinirim

• Evet arkadaşlar denendi ve sorun çözüldü

Aynı sorunu yaşayanlar varsa bu yöntemle bu işten kurtulabilirler...

Hatta konu sahibi arkadaş ilk mesajdaki rehbere eklerse yararlı olur diye düşünüyorum...

Cwm yüklediğiniz halde, cihazı yeniden başlattığınızda recovery stock recoverye dönüyorsa kesin çözüm budur:

Root Explorer yada benzeri sistem dosyalarını değiştirme olanağı sağlayan bi dosya yöneticisi ile aşağıdaki işlemleri yapıyoruz.

Ardından /system/ klasöründeki ''recovery-from-boot.p'' doyasının adını .p kısmından önceki kısmını herhangi birşey yazarak değiştirin. Aynı işlemi /system/etc/ klasöründeki ''install-recovery.sh'' dosyasının adını yine .sh kısmından önceki kısmını herhangi birşey yazarak değiştirin.

Ardından tekrar Cwm flaşlayın. İşlem tamamdır, artık Cwm kullanabilirsiniz sorunsuz bir şekilde

Yada aynı işlemi Toolkit ile isim değiştirme kısmından yapabilirsiniz.(Root gerektirir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 12 Ocak 2013; 0:17:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.