Bildirim
Google Nexus One'a telefon numaralari nasil aktarilir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben w580i'den önce Outlook'a ardından Google Contacts'e ordan da yeni telefonuma aktardım. Sen doğrudan Google Contacts'e de aktarabilirsin belki. Zaten senkronize ediyor telefon Google ile. Google Contacts .csv okuyor. -
a- Sim kartından kopya
b- Protothyas da belirttiği gibi direkt Google Contact's ile (ki telin bir yerde amacı bu zaten : Bilgisayara vb bağlı kalmadan direkt sim kartı takar takmaz senkronize olmak).Ben de alır almaz Outlook dan Google hesabıma csv olarak gönderip senkronize ettim.Bir kaç Türkçe karakterde bozukluk oldu ama 15-20dk harcayıp Google üstünden onuda düzelttim.Benimde tavsiye edeceğim yöntem budur. -
Tesekkuler arkadaslar, aktardim hepsini. Turkce karakterlerde sorun cikti ama onu da halledecegim biraz ugrasip.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X