işlemcinin sürekli 1ghz ı çalışıyor gözüküyor. normal midir ? bikaç gün önce böyle değildi de merak ettim.. system panel programıyla baktım bu arada ..
beyler ben nexus s in kulakligini kaybettim. acaba biriniz baksin kulakligin uzerinde product code vs varsa soyleyiverin. Orjinal urun almak istiyorumda kaziklanmayalim simdi
nerden alacaksın? kusura bakma yardımcı olamıyorum benimki bende değil.
adanadayim. burda çakmak plaza diye bir yer var. kaçak telefonlar fln satiliyor. ordan almayi dusunuyorum. mumkunse sifir urunun kutusundan alcam direk. Korktugum da cogu samsung telefonda ayni kulaklik var fakat ses olarak cok farkli. arkadasimin 200 liralik samsung telefonunun kulakligi nexus s'in kulakligiyla gorunum olarak birebir ayni. Fakat ses kalitesi ve malzeme olarak berbat. samsung un orjinal kulakligi fakat cakma gibi duruyor. Eger hic bulamassam amazon dan alirim diye dusunuyorum fakat ordakinin kalitesi de belli degil ki. 1 ay bekledikten sonra dandik bir kulaklik gelmesi daha da kotu olur
iyi şanslar ..
bu güncelleme ne zaman gelcek bilen varmı
bilmiyorum . senin telefonun 2.3.1 mi bazı arkadaşlar 2.3.2 nin geldiğini söylüyor. benim hala 2.3.1 ...
Orijinalden alıntı: gkbrk07
bilmiyorum . senin telefonun 2.3.1 mi bazı arkadaşlar 2.3.2 nin geldiğini söylüyor. benim hala 2.3.1 ... [/quo
telefonu açar açmaz 2.3.2 geldi bana
Orijinalden alıntı: bcans
Orijinalden alıntı: gkbrk07
bilmiyorum . senin telefonun 2.3.1 mi bazı arkadaşlar 2.3.2 nin geldiğini söylüyor. benim hala 2.3.1 ... [/quo
telefonu açar açmaz 2.3.2 geldi bana
Benim 2.3.1 ve sisteminiz güncel diyo deli etti valla Google! Müşteri hizmetleri isini Samsung a bırakmaları ve samsung unda hicbiseyi bilmemesi fazla oldu !!!