Şimdi Ara

Google Nexus S Kullanıcı Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide güncellemeler çabuk gelcek diolardı:D
  • telefonu root etme olayını bi arkadaş anlatabilir mi acaba
  • bu kadar ölü bi konu olamaz :D
  • harbiden :D napalım ama çok kullanıcı yok olanlaarında işi var galiba :)
  • apk filan paylaşalım bari :D
  • onuda heryerde yapıyolar . nexus s e özel bi program yok ki
  • Dahada bu tip cok satmayan androidli telefon almam bakarim forumda hangi telefonun konusu daha kalabalik ilgi çekiyor onu alicam yada xda forumda hangi tel icin daha cok rom varsa onu alicam :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Dahada bu tip cok satmayan androidli telefon almam bakarim forumda hangi telefonun konusu daha kalabalik ilgi çekiyor onu alicam yada xda forumda hangi tel icin daha cok rom varsa onu alicam :))))))

valla satmaya kalksak elimizde patlicak heralde
  • valla bir desire kullanıcısı olarak çok beğeniyorum nexus s i.satabilirsem alıcam.
  • ben telefonumu çok seviyorum valla .. herkeste yok o ne diye bakıyolar güzel bişey bence
    quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Dahada bu tip cok satmayan androidli telefon almam bakarim forumda hangi telefonun konusu daha kalabalik ilgi çekiyor onu alicam yada xda forumda hangi tel icin daha cok rom varsa onu alicam :))))))
  • bana geçen biri dediki iphone mu o. mal neyini benzettiyse:D:D:D
  • çıktığı hafta almıştım nexus s'i elimde iphone 4'te vardı, iki hafta boyunca bir arada yoğun şekilde kullanınca gerçeklerle yüzleşmiş ve öngörü sahibi bir insan olarak hemen elimden çıkarmıştım nexus'u. O günden sonra donanımı şusu busu ne olursa olsun takip etmiyorum android telefonlarını:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 18 Mayıs 2011; 13:16:05 >
  • iphone un bazı + ları var evet. ama artık herkeste bi iphone var. halk telefonu gibi bişey oldu .. zaten ne kadar + sı olursa olsun ben kısıtlanmaya gelemem arkadaş ..
    bak android e paralı uygulamaları dağıtan applanet ı istediğin gibi kur program indir .. kuzenimde ipad var jb 'li olmasına rağmen bilgisayara takınca itunes açılması ve tüm yüklediği programların silinmesi nedir ya . böyle olduktan sonra biraz zor gözüküyo iphone almam ..
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa ZAGG invisible shield satıyorum sanalpazar da. buraya link yazmıyorum . şu şekilde bulabilirsiniz :

// ZAGG invisible Shield Google Nexus S // başlıklı satış . buradaki nickim le aynı satıcı adı : gkbrk07

Açık arttırma fiyatı : 43 tl

Hemen al fiyatı : 65 tl

Kargoyu alıcı öder ( Türkiyenin heryerine 5 tl. )

İlgilenen arkadaşlardan teklif bekliyorum .
  • arkadaşlar nexus s root nasıl atılıyor atan arkadaşlardan kopyala yapıştır değilde nasıl yaptıklarını ve gerekli programları yükleyebilirimisiniz anladımğım kadarıyla ben dahil çoğu arkadaşımız root olamadı
    bir arkadaşımız çıksada şöyle şöyle oluyor bu programlara ihtiyacın var deyip bizim anlıcağımız şekilde madde mdde belirtsin lütfen
  • Arkadaşlar merhaba. Viyana'da telefonu inceledim hoşuma gitti. Burda Amoled olan değil Super Clear LCD modeli var. Telefon 2.3.6 Türkçe dil de mevcut. Sordum 3 farklı görevliye de 3ü de sim free dedi. Türkiyede kullanabilir miyim dedim hayır dediler. Bu sim free'nin olayı ne o zaman Türkiye'de kullanamayacaksam? Band şöyle yazıyor: 850/900/1800/1900/2100. Burdan alsam kullanabilir miyim Türkiye'de. Bir de SC LCD ile Amoled çok fark eder mi? Bana çok canlı geldi ekranı beğendim baya.
  • Arkadaşlar hayırlı olsun aldım ben de Nexus S'i SLCD olsun ekran sıkıntı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkbrk07

pm
  • artık gelsin ice cream . ilk alan telefon olmayacak mıyız? çok geç kaldı sanki
  • aralıktan önce hayatta gelmez adamlar daha galaxy nexus u satcaklarda sonra nexus s için güncellemeyi yayınlicaklar.2011 de gelsinde ben razıyım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.