|
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (6. sayfa)
-
-
benim de aynıydı.
Çok kolay.
4. adımdan itibaren yapacaksın.
aynı orda yazdığı gibi. 100'e indir ok de (para çekmiyor)
sonra 200 yap tekrar.
-
nedense kafam basmadığı için sizin örnekten soracağım, bu yazdıklarınızı yapınca 2 tb 5 yıl için 1449 lira mi ödemiş oldunuz? Yani yıllık 300, aylık da 25 liraya 2 tb depolama mı almış oldunuz?
şuan zaten 28 lira değil mi paketin orijinal fiyatı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 11 Mayıs 2023; 14:56:49 > -
-
Evet öyle ama Google henüz kur güncellemesi yapmadığı için (veya fiyatlar uzun zamandır sabit olduğu için diyelim) bunu avantaja çevirmeye çalışıyoruz. Bakarsınız 1-2 hafta sonra aylık 2 TB fiyatı 60-70 tl olur...
Globalde yıllık 2 TB fiyatı $100 şuan, bizde ise $14
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 11 Mayıs 2023; 15:0:25 > -
Yıllık paketlerde ilk ayı 'deneme' olarak gösterdiği ve ücret çekmediği için sıkıntı yaşıyorum. Nasıl aşarım onu düşünüyorum, aylık paket alırsam gider mi acaba deneme olayı...
Ekleme: Hallettim, aynı sorunu yaşayan varsa 5 TL'lik aylık paket aldıktan sonra işlemlere başlayabilir.
Haber verdiğiniz için teşekkürler, fiyatlar yükselince çok kıymetli olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 11 Mayıs 2023; 16:2:13 > -
Teşekkürler 3 yıl 170 küsür tlye aldım. Nays kullanmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 11 Mayıs 2023; 16:16:45 > -
merhaba hiç üyeliğim yok 100gb olana sabitlemeyi düşünüyorum ilk 2tb alıp 100gb a mı düşürmem gerek yoksa 100gb ilk alıp 2tb mı almam gerek? yoksa 200gb mı alıp işlem yapacağım karıştı biraz.
-
+1
-
Nays’ın hangi kampanyası var ? -
Oyun veya uygulama marketi kampanyası olması lazım. yüzde 20 veriyor fakat emin değilim. gelirse kârdır.
-
100gb kullanıyorum. 200gb icin para cekecek mi? -
2 TB alın. Sonra 100 GB almayı seçin. 2 TB i size 100 GB kullanimda süre olarak iade edecek. Ben bunu anlıyorum. -
Hocam gelirse yazabilir misiniz ben onu sadece Play Store vb. için biliyorum
-
Şubat ayında Nays ile denedim ve geri ödemeyi alabildim. 'Google Storage' yazıyordu. Muhtemelen mevcut durumda da gelecektir. -
Bende o şekilde anladım fakat paylaşılan görsellerde ilk 100 sonra 200 gibi olunca kafam karıştı. Bu şekil denesekte olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
-
Telefonda kullandığım gmail değil de yeni bir tane açıp önce 2tb aylık ardından 5 tb yıllık aldım sonra geri 2tb a dönüş yaptım ve 5 yıl eklendi.
Şimdi sorum şu benim normal kullandığım gmail adresimde ücretsiz 1 ay vermişti bende ona ağzına kadar yedek doldurdum. Şimdi birkaç gün sonra bitecek ve silmek zorunda kalacağım zira mail gelmeme yedekleme yapmama gibi sorunlar olacaktır. Peki bu durumda mesela aaa@gmail olan telefonda kullandığım mail hesabından yeni açtığım bbb@gmil hesabıma yedekleri aktaramıyormuyum?
Sonuçta google sunucusunda depolandı ordan kes yapıştır gibi birşey olacak. Mantıken olması gerekir. Ama gerçek hayatta böyle bir durum varmı? -
@SzolnoK konu için teşekkürler,
Yıllık 3$'a 10 yıllık 100GB alan, aylık 10GB hostinglerin 5$ olduğunu düşününce oldukça kelepir (2 kere 2TB ödeyip geri 100GB'a düşürdüm 2033 oldu) -
geldi iade naystan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X