Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
119
Favori
91.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 200gblik kullanıyorum nasıl uzatıcam hiç anlamadım ustam
  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

benim de aynıydı.

Çok kolay.

4. adımdan itibaren yapacaksın.

aynı orda yazdığı gibi. 100'e indir ok de (para çekmiyor)

sonra 200 yap tekrar.

• deserteagle50ae kullanıcısına yanıt

nedense kafam basmadığı için sizin örnekten soracağım, bu yazdıklarınızı yapınca 2 tb 5 yıl için 1449 lira mi ödemiş oldunuz? Yani yıllık 300, aylık da 25 liraya 2 tb depolama mı almış oldunuz?

şuan zaten 28 lira değil mi paketin orijinal fiyatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 11 Mayıs 2023; 14:56:49 >
  •  

• 1984 kullanıcısına yanıt

Evet öyle ama Google henüz kur güncellemesi yapmadığı için (veya fiyatlar uzun zamandır sabit olduğu için diyelim) bunu avantaja çevirmeye çalışıyoruz. Bakarsınız 1-2 hafta sonra aylık 2 TB fiyatı 60-70 tl olur...

Globalde yıllık 2 TB fiyatı $100 şuan, bizde ise $14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 11 Mayıs 2023; 15:0:25 >
  • Yıllık paketlerde ilk ayı 'deneme' olarak gösterdiği ve ücret çekmediği için sıkıntı yaşıyorum. Nasıl aşarım onu düşünüyorum, aylık paket alırsam gider mi acaba deneme olayı...

Ekleme: Hallettim, aynı sorunu yaşayan varsa 5 TL'lik aylık paket aldıktan sonra işlemlere başlayabilir.

Haber verdiğiniz için teşekkürler, fiyatlar yükselince çok kıymetli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 11 Mayıs 2023; 16:2:13 >
  • Teşekkürler 3 yıl 170 küsür tlye aldım. Nays kullanmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 11 Mayıs 2023; 16:16:45 >
  • merhaba hiç üyeliğim yok 100gb olana sabitlemeyi düşünüyorum ilk 2tb alıp 100gb a mı düşürmem gerek yoksa 100gb ilk alıp 2tb mı almam gerek? yoksa 200gb mı alıp işlem yapacağım karıştı biraz.

• hknkuL kullanıcısına yanıt

+1

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Nays’ın hangi kampanyası var ?
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

Oyun veya uygulama marketi kampanyası olması lazım. yüzde 20 veriyor fakat emin değilim. gelirse kârdır.

• 100gb kullanıyorum. 200gb icin para cekecek mi?
  • hknkuL kullanıcısına yanıt
    2 TB alın. Sonra 100 GB almayı seçin. 2 TB i size 100 GB kullanimda süre olarak iade edecek. Ben bunu anlıyorum.
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

Hocam gelirse yazabilir misiniz ben onu sadece Play Store vb. için biliyorum

• Şubat ayında Nays ile denedim ve geri ödemeyi alabildim. 'Google Storage' yazıyordu. Muhtemelen mevcut durumda da gelecektir.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

Bende o şekilde anladım fakat paylaşılan görsellerde ilk 100 sonra 200 gibi olunca kafam karıştı. Bu şekil denesekte olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim 

• Telefonda kullandığım gmail değil de yeni bir tane açıp önce 2tb aylık ardından 5 tb yıllık aldım sonra geri 2tb a dönüş yaptım ve 5 yıl eklendi.
    Şimdi sorum şu benim normal kullandığım gmail adresimde ücretsiz 1 ay vermişti bende ona ağzına kadar yedek doldurdum. Şimdi birkaç gün sonra bitecek ve silmek zorunda kalacağım zira mail gelmeme yedekleme yapmama gibi sorunlar olacaktır. Peki bu durumda mesela aaa@gmail olan telefonda kullandığım mail hesabından yeni açtığım bbb@gmil hesabıma yedekleri aktaramıyormuyum?
    Sonuçta google sunucusunda depolandı ordan kes yapıştır gibi birşey olacak. Mantıken olması gerekir. Ama gerçek hayatta böyle bir durum varmı?
  • @SzolnoK konu için teşekkürler,
    Yıllık 3$'a 10 yıllık 100GB alan, aylık 10GB hostinglerin 5$ olduğunu düşününce oldukça kelepir (2 kere 2TB ödeyip geri 100GB'a düşürdüm 2033 oldu)
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

geldi iade naystan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.