Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (33. sayfa)
-
-
Dün bende de öyle görünüyordu uzatmak için sanal karta 500₺ limit açıp ödemeyi tekrar dene dedim ve 1 yıl uzattı. Dene hocam bence
İlk kez almak için bir arkadaşta denedim direk 1950₺ dedi indirimi varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: pharm4vitaBende şuan zamlı fiyatlar mevcut. Eski fiyattan nasıl satın alabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim şu anda bu çalışmıyor. Karttan parayı çekmiyor.
-
Ya mart ayında 2TB için ortak giricez ya sürekli bakılmayacak veriyi depolama cihazıma aktarıp 100GB'a düşüreceğim paketi. 800 tlye 200 gb nedir ya. O fiyata 500GB disk alınır 5 yıl kullanılır. Buluta atmak ve anlık bakabilmek dışında avantajı yok G/Drive'ın.
2 terabaytlık paketi kullanıyorum 499 liradan uzatma yöntemi bulabilen var mı?
-
2 TB yıllık 499 TL'ye almıştım, şu anki son zamlar sonrasında 2.500 TL civarında fiyata yükseldi. Evde harici 4 TB Taşınabilir Harddisk mevcut. Verilerimi talep ettim, şu an indiriyorum. Daha sonrasında Google depolamadaki verilerimi sileceğim. 100 GB'lık pakete düşüreceğim ya da tamamen iptal edeceğim. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ev içerisinde kendi NAS yedekleme sistemimi kurmayı düşünüyorum. Size de benzerini tavsiye ederim.
sistem kurmaniza dahi gerek yok,Router destekliyorsa takın 4 tb, uzerine ddns bu kadar.Google un bu sacma sapan zammini.anlamak mümkün değil
100 MBPS internet hızına sahibim, Asus DSL-AX82U modem kullanıyorum. USB girişine 4 TB harddisk taktım ancak local ağ haricinde ev dışında ddns kurup erişmeyi halledemedim. Onu da çözersem çok daha rahat olacak. Bir anda bu kadar zam yapmaları gerçekten saçma oldu.
Hocam ben 1tb lık workspace individual geçeceğim muhtemelen ama aile ile paylaşım yoksa problem olacak.
terabox diye çok kalitesiz bir clouda yedek yapıyorum. mega 50gb üyeliğim var, lifebox diye birşey var onu deneyebilirim belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 26 Şubat 2025; 23:22:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaya41362 TB yıllık 499 TL'ye almıştım, şu anki son zamlar sonrasında 2.500 TL civarında fiyata yükseldi. Evde harici 4 TB Taşınabilir Harddisk mevcut. Verilerimi talep ettim, şu an indiriyorum. Daha sonrasında Google depolamadaki verilerimi sileceğim. 100 GB'lık pakete düşüreceğim ya da tamamen iptal edeceğim. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ev içerisinde kendi NAS yedekleme sistemimi kurmayı düşünüyorum. Size de benzerini tavsiye ederim.
Nas için bilgisayarınızımı kullanacaksınız, yoksa özel bir cihaz alıpmı yapmayı düşünüyorsunuz?
Fazla masraf yapmamak için evdeki küçük kasa bilgisayarımı kullanmayı düşünüyorum ben. 500GB iki adet diskim var. Birde 1 TB kutulu yedekleme diskim.
Becerebilirsem süreci anlatırım bi konuda. İnternetten baka baka yapıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2tb aylık 50₺ den 205₺ ye yükselmiş.
Raki fiyatlar gitmiş artık.
En uygun cashback nereden alabiliriz?
Eve nas kurmak yada modeme hdd bağlamak güzel ama deprem riski düşündürüyor.
Depremden ölmez sağ kalırsak enkazda hdd yada nas bilgisayarını bulmak mümkün değil
belki gereksiz gelebilir bu ayrıntı ama bilemedim istanbulda olunca
-
Müsait olduğunuzda biraz detay verebilir misiniz?
-
Konusu olmadığı için buraya yazıyorum ama bunu alınca 5 kişi ile paylaşılıyor sanırım kişi başı 410 tl ye geliyor bu şekilde 2tb. Grup kursam katılmak isteyen olur mu?
Arkadaşlar merhaba, Amerika'ya taşındım ve evimde internet hızım 1 gigabit ama testlerde hız sonucum ekteki foto civarında çıkıyor. Muhtemelen wifi kaynaklı. Sormak istediğim bende 2 tb drive var, evime sunucu kurmak istiyorum fotoğraf , video ve dosyalara erişmek için. Bu bağlantı hızı yeterli sanıyorum, nette biraz araştırdım TureNas olur diyorlar. Gerçi NAS cihazlar da Amerika'da uygun sayılır. Bu konuda bilgisi, önerisi olan var mı ?
-
2 TB lik SATIN aldıktan sonra paylaşım nasıl oluyor? Paylaştığımız kişinin hesabındaki kapasitesi GB cinsinden mi artıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X