< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (29. sayfa)
-
-
Benimde başıma geldi, var mı bir gelişme yada geri getirmek için bir yöntem??
-
🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5tb alıp 2 tb cevirip süreyi uzatamıyormuyuz artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iCloud zam yaptı. Google One'a mı geçsem 2TB olarak acaba. iCloud'da 200 GB 79,99 oldu. Google'da 2TB 49,99.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 22 Ağustos 2024; 15:26:42 > -
yok mu şöyle bir fırsat .2 tb abonesiyim ocak da yenilenecek
beyler bu işin acemisiyim. bir defa alındımı bu ömür boyu ödemek zorundayız değil mi? morfin gibi bir şey mi
-
bu nasıl bir tabir ya
Gemini advanced i denemek istedim. 2028 yılına kadar süresi olan Google One aboneliğim iptal oldu.
Bu problemi yaşayanlar çözebildiniz mi? Tartışması 1 ay önce yapılmış. Ama cevap veren yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi söyledin yapay zekalar için farklı hesap açayım. Teşekkürler.
-
Google yetkilileri ile bir süre mesajlaştım. Konu ile ilgili bir çözüm üretemediler. Hala bir çözüm arıyorum ama geri dönemiyorum.
-
bende gemini değilde drive uzatmak için birşeyler arıyorum ama yok.2028e nasil yukselttiniz hocam bende faydalanmak isterim
Hocam şu anda uzatma yok, önceden vardı. Olsa ben yine uzatıcam. Benim üyelik sürem;
-
cok iyi ya, ben napacam bilmiyorum.Siz nasil yapmıştınız hocam
Keşke bu konu o zamanlar önüme çıksaydı. Kaçırdık...
-
Katiliyorum.bana da cok lazim geldi suan.Bi 10 yil da ben alirdim kafam rahat olurdu
Dostlar geçen ay 2tb yıllık paket aldım. Yılım dolmadan nasıl 1 yıllık daha alabilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mumkun degilmis artik.eskiden aliniyordu
2 tb yıllık alıp 200 lüğe çevirip 2.5 yıl kullanma oluyor mu şuan? Ona göre alacağım da.
-
Denediniz mi? Ben de gemini yaptığım için sıfırlandı sürem. Tekrardan alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X