|
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (29. sayfa)
-
-
Benimde başıma geldi, var mı bir gelişme yada geri getirmek için bir yöntem??
-
🤣 -
5tb alıp 2 tb cevirip süreyi uzatamıyormuyuz artık -
iCloud zam yaptı. Google One'a mı geçsem 2TB olarak acaba. iCloud'da 200 GB 79,99 oldu. Google'da 2TB 49,99.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 22 Ağustos 2024; 15:26:42 > -
yok mu şöyle bir fırsat .2 tb abonesiyim ocak da yenilenecek -
beyler bu işin acemisiyim. bir defa alındımı bu ömür boyu ödemek zorundayız değil mi? morfin gibi bir şey mi
-
bu nasıl bir tabir ya -
Gemini advanced i denemek istedim. 2028 yılına kadar süresi olan Google One aboneliğim iptal oldu.
Bu problemi yaşayanlar çözebildiniz mi? Tartışması 1 ay önce yapılmış. Ama cevap veren yok
-
Çok iyi söyledin yapay zekalar için farklı hesap açayım. Teşekkürler.
-
Google yetkilileri ile bir süre mesajlaştım. Konu ile ilgili bir çözüm üretemediler. Hala bir çözüm arıyorum ama geri dönemiyorum.
-
bende gemini değilde drive uzatmak için birşeyler arıyorum ama yok.2028e nasil yukselttiniz hocam bende faydalanmak isterim -
Hocam şu anda uzatma yok, önceden vardı. Olsa ben yine uzatıcam. Benim üyelik sürem;
-
cok iyi ya, ben napacam bilmiyorum.Siz nasil yapmıştınız hocam -
Keşke bu konu o zamanlar önüme çıksaydı. Kaçırdık...
-
Katiliyorum.bana da cok lazim geldi suan.Bi 10 yil da ben alirdim kafam rahat olurdu -
Dostlar geçen ay 2tb yıllık paket aldım. Yılım dolmadan nasıl 1 yıllık daha alabilirim? -
Mumkun degilmis artik.eskiden aliniyordu -
2 tb yıllık alıp 200 lüğe çevirip 2.5 yıl kullanma oluyor mu şuan? Ona göre alacağım da.
-
Denediniz mi? Ben de gemini yaptığım için sıfırlandı sürem. Tekrardan alacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X