Şimdi Ara

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
119
Favori
92.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki 100gblik paketi alsak,daha sonra 5 ay sonra iptal etsek...100gb veri ne olacak
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Cevabını merakla beklediğim soru. …

1 yıllık aldıysanız şöyle oluyor süre bitene kadar veriler durur. Sonra 2 yıl daha saklanır sonra silinir. Almadan önce araştırmıştım.

• Bunu nasıl alabiliriz?

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)
  • @Trebuchet55 Denedinizmi forumdaşlar. Ona göre bende yapayım.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Aylık 2tb aldım. Düşürmeyi denemedim

Teşekkürler..2 yıl daha duruyor yani veriler.. süper

Müdahale ettirmiyor ama. Sadece saklıyor verileri. Yeniden ödeme yapana kadar.

Acaba her iki sene de bir yenileme yapsak sürekliliği sağlamış olur muyuz bende onu merak ediyorum. 2 yıl sonra bir ay uzatma alsak mesela bir iki yıl daha mı gidiyor.

Bir yerde fotoğraf ve videoların sürekli kaldığı yazıyordu. Diğer veri türleri için sizin dediğiniz gibi iki yıl diyordu.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Bence tek seferliktir her hesap için. Google bi yere sıkıştırmıştır ikinci hak yoktur diye. Paragöz şirketin teki.

• 2 Sene de bir "süreklilik" filan, kaç para ödüyorsunuz ki bu kadar uğraş, rezillik peşinde koşuyorsunuz. Yıllardır 2TB kullanıyorum ve aklıma bu tür şeyler gelmiyor, bir hizmeti kullanıyorsanız hakkını verin.

bonus flashta bu kampanya görünmüyor bende hocam. Siz çözebildiniz mi?

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Bu ay yok ise gelecek ay sizin Bonus flaşta görünür
  • Bonusflaş'ta bazı aylar görünüyor, benim de 2 aydır yok. Gelip gidiyor. :)

Selamlar,

TT'nin Google Play'de Mobil Ödeme diye bir hizmeti var ve ücretsiz deniyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/tum-hizmet-servisleri/google-playde-mobil-odeme

Benim faturasız hattımda bayağı kontör birikti. Telefondan Google Driver'a girip satın al dedim ve mobil ödeme yöntemi görünüyor.

TT ayrıca vergi alıyor mu, bilmiyorum. Bu yöntemle satın alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthym -- 2 Ekim 2024; 11:1:59 >

• Aktif Google one üyeliği devam ederken ücretsiz 2 ay Gemini Ai sürümünü denedikten sonra eski pakete geri dönememe sorunu ile ilgili google yetkilileri ile görüştüm.

Bunun nedeni, ücretsiz deneme sürümünün temel plandan bir yükseltme şeklinde olması ve yeni sürüme geçiş planlarının derhal yürürlüğe girmesidir. Önceki abonelik döneminin kalan değeri kredi olarak uygulanır.

Kredi, yeni sürüme geçirilen planda ilk faturalandırma döneminin süresini uzatır.Bu ücretsiz deneme yalnızca 2 aylık AI Premium teklifidir ancak önceki aboneliğin kalan değeri ve süresi nedeniyle uzatılmıştır.

Bu durumda, önceki plana geri dönmek mümkün değildir. Yapabileceğimiz en iyi şey iptal etmek ve yeniden abone olmaktır.

Sonuç olarak bir üst plana geçince alt plana dönüşü mümkün olmuyor ve kalan kredi miktarını yeni geçilen planın üzerine ekleyip yeni bir faturalandırma dönemi oluşturuyor.

• 200 GB ve 1 TB neden yok?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

200 gb bende gözüküyor ama 1TB yok .

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Hocam kendiminki dahil 3 farklı hesaptan baktık ama 200 GB yok. Belki size özel bir plan çıkmış olabilir önceden aldığınız bir depolama miktarı ise. Çok garip.

Edit: Gizlemişler hocam. Şu linke giderseniz 200 GB de çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Kasım 2024; 18:0:39 >

• Bu olayın ilk zamanları uzattığımız aboneliğin bitiş tarihini nerden görebiliriz bilen var mı? İlk sayfadaki myaccount.google.com/subscriptions artık çalışmıyor.

Şöyle bir tarihe ulaştım uzatma ekranında. 2 tb'dan 5'e çıkarmak istediğimde 561 gün kaldı diyor. 561 gün sonra yenileme yapmam gerekiyor doğru anlıyorum değil mi?

Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 9 Aralık 2024; 11:40:9 >
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Evet doğru.. Ben de bu şekilde yaptım. 2031 de bitecek üyeliğimi evirip çevirdi 2026 eylül e getirdi.. memnunum ama
    kapasite dolmuştu
    100gb yi 2tb ye çıkarmış oldum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.