Şimdi Ara

Google Pixel 2 serisi karşınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

iphone buna benzer bir tasarımla cıktı senelerce ve sonuc wooow pixel olunca mı ıyy tasarıma bak oluyor

Dediğin gibi "seneler önce" idi.
    Güncel tasarım trendlerinden uzak ve itici bir tasarım anlayışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

0 yenilik 0 inovasyon 0 Ar-Ge

Sanırım teknoloji Samsungla gelişiyor sadece.

samsung neyi geliştirmiş sorması ayıptır_? kasa ekran oranı desen ilk değil çift kamera desen ilk değil iris tarama desen ilk değil. samsung neyi ilk yaptı örnek verirsen bilgilenelim_? samsungun çift kamerayla yapamadığını bu cihaz tek kamarayla yapıyor dxomark da ilk sıraya yerleşti. samsung note telefonunda bile sterio hoparlör koyamadı hala. samsung neyi geliştirmiş ya_? başkalarının yaptığını taklit edip kendi üretip cihazlarına koymasımı teknolojik atılım_?
  • Yine google, yine tasarımı vasata kamerası muhteşem bir makine...

• quote:

Orijinalden alıntı: firtinax

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

iphone buna benzer bir tasarımla cıktı senelerce ve sonuc wooow pixel olunca mı ıyy tasarıma bak oluyor

Dediğin gibi "seneler önce" idi.
    Güncel tasarım trendlerinden uzak ve itici bir tasarım anlayışı.

seneler once yazmıyor farkettin mi iyi bak senelerce!!! iphone 8 de dahil hani gecen ay tanıtılan

zaten xl modeli cok begenilen ovulen lg v30 un on tasarımı ile cıkıyor neyin derdindesiniz ben anlamıyorum.

zaten Türkiyeye gelmeyecek elinize almayacaksınız bile bu cihazı. donanımı günceli yakalamış

18:9 ekran var diye bir tarafta olmamış diyor herkes diger tarafra da o çerçeveler ne diye karalamalar var nasıl birsey yapılacaktı 16:9 ekranda mı istiyorsunuz bu çerçevesiz tasarımı bir söyleyin de bilelim

üzerinde ısırılmıs elma olsa ayakta alkıslardınız bu telefonu rüyalarınıza girerdi

• Google Pixel 2 XL 849 USD.

Hangi yenilik, hangi teknolojik gelişim için bu fiyat?

Google'ın Pixel serisiyle uygun fiyatlı telefon anlayışını geride bıraktığını biliyoruz tamam da 999 USD'ye iphone X (10) olduğu bir dünyada kim napsın pixeli.

249 USD'ye aldığım ve şuan çok severek kullandığım Nexus 5X'den sonra gelen bu telefonlar hayal kırıklığı oldu benim için.

Bu saatten sonra saf android dışında kesinlikle başka bir telefon kullanmak istemiyorum. Böyle devam ederse iphone almak daha mantıklı olur.

• Google Pixel 2 XL modeli güzel olmuş. Türkiye’ye Google neden gelmiyor anlamakta zorlanıyorum. Böylesine hareketli bir piyasada çok rahat yer bulabilirler. Çünkü marka algısını iyi reklamlarla fazla zorlanmadan oluşturabilirler. Bir zaman sonra sokakta “Android alacaksan Google alacaksın “ gibi sözler duyulabilirdi. Ama tüm bunları es geçip kendi bildiklerini okuyorlar.

Benim gibi makyajlı Android ve bloatware çöplüğünden hoşlanmayanlar ve aynı zamanda Android sevenler için hep beklenen telefon olarak kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Yılı geçecek artık şu 4 Gb ram olayı 6 ya tam terfi etse. Tamam yetiyor ama göz artık minimum 6 gb arıyor. Telefon ise ilgimi çekmedi. Yenilik anlamında hiçbir şey yok. Standart tepe model telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

Google Pixel 2 XL 849 USD.

Hangi yenilik, hangi teknolojik gelişim için bu fiyat?

Google'ın Pixel serisiyle uygun fiyatlı telefon anlayışını geride bıraktığını biliyoruz tamam da 999 USD'ye iphone X (10) olduğu bir dünyada kim napsın pixeli.

249 USD'ye aldığım ve şuan çok severek kullandığım Nexus 5X'den sonra gelen bu telefonlar hayal kırıklığı oldu benim için.

Bu saatten sonra saf android dışında kesinlikle başka bir telefon kullanmak istemiyorum. Böyle devam ederse iphone almak daha mantıklı olur.

Destek icin oderim ben o parayi.

iphone da sevmiyorum, neden alayim ki?
  • TASARIMLAR VE PIL BIRDE UZERINE FIYAT BINER, ALSANA ITICI BIR TELEFON. NEDEN PARA KAZANMANIN YOLLARINI ARASTIRMIYORLAR ;MESELA SURUM YAPMAK,ALBENILI YAPMAK GIBI

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bu sekilde aldim.S3 bakiyordum o aralar,bunun trde satildigini gprunce yapistirdim gitti.Simdilerde milletin s3u mezarda iken ben anneme verdim,hala kullaniyor.Tek dert sarji.Romlarla beraber bazen benim necus 6dan bile stabil.

• Bu fiyata satabileceklerini mi zannediyorlar acaba!

• sene olmuş 2017 ama %67.9 ekran-gövde oranı nedir yaa?! ama dizaynı HTC ye bırakırsan olacağı budur.
    keşke nexus 5'in kasayla devam etselerdi...
    geçen sene pixel aldım, 1 ay sonra ip7 ye geçtim. pixel 2 yi bekliyordum ama bu da boş çıktı.
    en iyisi oneplus 5 alıp devam etmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 5 Ekim 2017; 10:36:18 >
  • Tasarımlar fena değil ancak kamera yerleşimi çok tuhaf geldi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi: Michael Fisher!

• yaşasın xiaomi A1...dort gozle bekliyorum..

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Benimkinin ekrani kirildi yatiyo oyle bos bos, bi gun aliexpressden ekran isteyip duzelticem minnosumu

• 3000lira direk geliş fiyatı şu bu eklenince en az 4000 derken resmî yollarla da gelmeyeceğini varsayarsak işi zor bu cihazın rakipleri karşısında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XL kullanışlı göze hoş gelen bir telefon olmuş.Gelelim özelliklere kamerayı konuşmaya bile gerek yok dxomark testinde rakiplerine 98 puan alarak fark attı (note 8 ve iphone 8 94 puan) önde çift hoparlör çerçeveler değerlendirilmiş ekranı büyüttük deyip boş bırakmamışlar , arka kısmın büyük bölümü metal ,3520 mah batarya ,saf android yıllarca güncelleme desteği, sd 835 zaten herkes kullanıyor ama donanımda güçlü olmuş standart pixeller gibi ..3-5 sene telefon almadan kullanılabilecek bir model olmuş her yönüyle..

• çoğu telefon ıphone gorunumunu alıyor sankı

• Ayfon fanboyu Ekrem, Pixel'in kamera ile Ayfona 98 çaktığını yazmamış... Peki, Ayfon fanboyu Ekrem, tam 40 farklı dilden spontane çeviri yapan kulağlığı Pixel Buds'dan bahsetmiş mi? Yok. Hele vara vara Ayfon Ekrem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.