Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GOOGLE Pixel 4 6/64gb Snapdragon 855. üst düzey kamera. Kayıtlı. 5000tl Satın Al 20 Ekim 2022 17:39 1 1 GOOGLE Pixel 4 6/64gb Snapdragon 855. üst düzey kamera. Kayıtlı. 5000tl google pixel 4 6/64gb siyah renk satılıktır. bir süredir yedek telefon olarak duruyordu nakit ihtiyacıyla satma kararı aldım.90hz oled ekran Snapdragon 855 işlemciGoogle saf androidÜst düzey kamera-İmei kayıtlıdır( Android 13güncellmesi var ancak daha geçmedi kayıt olayı silinir vs. diye pek bilgim yok)-Herhangi değişen parçası, çiziği, çatlağı yok -Çalışmayan birşeyi yok.-Kutusu şarj aleti yoktur. Sadece spigen kılıfı ve telefon teslim edilecektir.Arka kamerası çok başarılıdır. şuan samsung s21 kullanıyorum bazı fotoğraflarda pixel daha iyi çekiyor bu fiyat bandında yarışacak rakibi yok.5000tl istiyorum. Ankara içi elden veya önce havale ile satabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Hyperx Haste2 mouse 8k hz. SATILIK iphone 11 64gb yurtiçi, değişensiz uygun fiyat. 14.000tl SATILIK SAMSUNG S22+ PLUS 128GB. GARANTİLİ [SATILDI] SATILIK Kayıtlı GOOGLE PİXEL 6A 128GB.