Pixel 6prov kullanıyorum telefon son güncellemelerle daha iyi oldu.Yurtdışı kullanım sürem aralığa kadar daha sonrasında esime geçecem 2.imei bulamadım esime geçerken sıkıntı olmuyor değil mi? Siz geçtiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü] (3. sayfa)
-
-
İmei değişmiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google Pixel 6a dikkatimi çekti 6 Pro yada 7 serilerine göre telefon nasıl iphone 4 den buyana iphone kullanıcısıyım yurtdışından alıcam imei atılıyormu bilmiyorum ilk başta pasaport kayıtsız kullanıcam almaya değer mi?
349 EURO(Google Chromecast dahil)
Yardımınızı rica ederim
-
Merhaba arkadaşlar,
Galaxy S20 FE'den (6/128 Gb, Sd 865) Pixel 7 Pro'ya geçilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevap alabildiniz mi?
-
Kimse dönmedi
ülkemizde resmi olarak satışı olmadığı için hali ile garantisi olmaması düşündürüyor beni açıkçası yoksa 7 pro alıp deneyimlemek isterdim.
-
Pixel serisinde 5ten sonra IMEI atılmıyor sadece pasaport kaydı var. Cihazlar çok seri ve kamera konusunda bence rakipsiz. Hem 6pro hem de 7 proya her cihazdan geçilir ama pasaport kaydı şart.
-
Pixel 6, 6 pro cihazlarında vodafone esim kullanan var mı acaba? Ben 6 pro'da turktelekom esim'i okuttuktan sonra simi indirdi fakat sinyal gelmedi.
Bu sebepten turkcell'e geçtim.
Evde de bir pixel 6 ve kurumsal hat vodafonelu cihaz var, fiziksel sim süresi kapandı, esim ona göre deneyeceğim
-
çalışıyor vodafone da
-
Süper.
Kurumsal hattıma ait sim'i müşteri hizmetlerimden temin ettim, 1 hafta içinde teslim edilecek..
Turk telekom simi okumasına rağmen şebeke gelmemişti, turkcell sorunsuz çalıştı, inşallah vodafone da çalışacak
-
merhaba bu hatayı alıyorum bilginiz var mı acaba
-
Hocam bu QR kodlar tek kullanımlık acaba ilk okutmada sıkıntı çıktı mı bu ilk okuttuğunuz zaman mı hata verdi
Kendi cihazım pixel 6 pro, turkcell esim kullancıısıym, cihazı bir kaç kez formatladım, ve bir kaç kez yükledim esim'i
Yani turkcellde tek kullanımlık değil sanırım
Pixel 6 cihazda ise hem vodafone'u hem turkcell esimi okumuyor, hata veriyor
Cihazı sıfırladım, kurulum ekranında tekrar denedim yine olmadı.
-
Arkadaşlar selamlar, iş icabı Almanya'ya gideceğim. Pixel 6 pro almak istiyorum, ülkemizde kullanım sırasında bir problem yaşamıyoruz değil mi? Ayrıca pixel 7 ile pro6 arasında kaldım. Pixel 7'yi mi önerirdiniz?
-
6 pro, 7'den daha üstün bir cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X