Kulaklık Tavsiye Yurtdışından
Merhaba
Spor sırasında (tempolu yürüyüş, fitness) kullanabilceğim kulaklık tavsiyesinde bulunurmusunuz yurtdışında akrabam gelicek 1 ay içinde ordan almayı düşünüyorum(EU Bölgesi).
Genellikle dinleyeceğim Youtube videoları, Podcast %60 müzik %40 giriş orta üst segment seviyesi olarak örnek verirmisiniz? Ses deneyimim ultra değil ergonomiyi rahatlığı bozmasa yeterli boyun bandı tarzlar uygun mudur?
İyi Çalışmalar
EUR Borçlanma ve Yatırımı
Merhaba
Yaklaşık 1.5 yıl önce 16.52 Maliyetli Euro borçlandım yurtdışındaki akrabamdan (toplamda 20.000EUR) o gün kur bedeliyle işyeri koop hissesi almıştım(TL olarak) bugün sattım elime 40.000 EUR geçti geri ödeme günüm 1 sene sonra yada ileri bi tarih
Eğer ki EUR olarak değil TL alsaydım satıştan vadeli mevduat TL devam etcektim (%39-45) oranla, EUR olarak dursam para üzerinden para kazanamıcam kur artarsa ondan korunmuş olucam son ödeme süresine göre.
Bu parayı nasıl değerlendirmeliyim? EUR son zamanlarda hızlı artışı elimi kolumu bağladı.
Merhaba
Ankara Metro Etlik mağazasından alınma İphone 11 MWLTU/A Black 64GB telefonum Aktivasyon Ekranında kaldı tamir sonrası icloud ismim s.....@icloud.com tahmin ettiğim bir icloud kullanıcı adını denedim parola unuttum adımınıda fakat benden sonu 26 / 67 ile biten numaralardan birini istiyor fakat böyle bir numaram hiç olmadı(belkide tahmin ettiğim icloud kullanıcı ismi tesadüfi denk geldi ben kendimin sanıyorum)
Metro mağazasına başvurdum Fatura için fakat ümidim yok İphone 11 TR çıkış tarihi 2019 Eylül Nasıl bir yol izleyebilirim? Şahsi telefonumdur aksi düşünülmesin malum ülke şartlarından dolayı hemen 2. bir telefon alamıyorum çözüm üretmeliyim.
İyi Forumlar
Merhaba eşimin Avusturya vatandaşı olmasından dolayı ve gürbetçi akrabalarımızdan dolayı sık sık yurtdışı seyahatlerimiz oluyor makul bir komisyonla bavul yanı ürün getirebilirim uygun ölçülerde (kimi zaman da Araçla seyahat oluyor) Ankara 'da ikame etmekteyim. Eğer isterseniz online siz satın alıp adrese kargoda verebilirsiniz (Avrupadaki adrese) ürün bilgisi dahilinde, ilk tercihim fiziksel mağazadan ürün almak kargo vs gibi olaylarda size mahçup olmamak adına
Sizden ricam fiyat avantajınız olduğu ürünlere bakmanız attığınız taş kuşu ürkütsün :) birde US(.com) sitelere bakıp fiyat aldanması yaşamayın aynı ürün US de 399 USD iken Avrupa'da 399 EUR oluyor buda bariz otomatikmen fiyat farkı oluşturuyor
Güncel Seyahat Bilgisi 06 Ekim 2023 Münih-Ankara
Dönemsel güncellenecektır
İyi Günler , Sağlıcakla Kalın
Telefon Öneri Yurtdışı
Merhaba
Şuan yurtdışındayım İphone 6S kullanıyorum ilk çıktığından beri, değiştirmek istiyorum. Günlük kullanıma uygun tipi düzgün kamerası iyi Snapdragon 888 yada MTK dimensity 1200 telefon önerirmisiniz. IMEI işlemi yapmayı istiyorum zamanla bu yüzden 2. elde alabilirim yada APPLE önerirmisiniz ?
Düşündüklerim
Vivo X70Pro+ ya da X60Pro+
Xiaomi Mi 11 Ultra
ZTE AXON Ultra 30+
Samsung S20+ yada S21+(Exynos) Refurbished
cihaz öneriniz?
X merkezi Borsasından Tether aktarımı Metamask ETH mainnet'e
Merhaba
USDT(Tether) X borsasından Metamask cüzdanıma(ETH Mainnete) nasıl atabilirim en uygun yolla TRC20 agını seçsem yeterlimidir ? Bi yol gösterirmisiniz.
İyi Günler
max 600tl oyuncu kulaklığı önerisin
|
Uzakmasaüstü ile PC yönetimi
|
|
27'' yada üstü laptopta kullanılacak monitor
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.730 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar