|
Google Pixel 8 serisi performansta hayal kırıklığı yaratıyor
-
-
Apple’a sataşmaktan işlemciye odaklanamamışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yav güç güç güç daha çok güç nereye kadar? Bu gücü hangi program kullanıyor? Bende s10 lite var. Sd865 bu işlemcilerin 3 te 1 gücünde bir gün olsun yav şu program donuyor demedim. Telefon 4 senedir her işimi gördü. Bu yüzden o Ai çekirdekleri ve İnternete bağlanmadan kelime düzeltme yapay zeka fotoğraf işleri çok daha önemli bence. Güç arayan am5 anakart toplasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 6 Ekim 2023; 20:8:18 >
-
Saf güç olarak yeterli de enerji tüketimi nasıl olacak o önemli.
-
quote:
Google Pixel 8 serisi performansta hayal kıyıklığı yaratıyor
Başlık yanlış olmuş, yazım hatası var. Doğrusu:
"Google Pixel 8 serisi performansta hayal kıyıklığı yayatıyo"
-
Pixel serisi baştan sona hayal kırıklığı.
-
Bir yandan bakış açınızda haklısınız ancak burada bence fiyat tarafına bakmak lazım. Pixel 8 Pro 760 dolarlık bir telefon. iPhone 15'ten 40 dolar da ucuz sadece. Ancak performans farkı büyük. Bu pek olmasını isteyeceğiniz bir şey değil.
-
Bankamı hacklayacaz gta 6mı oynayacaz normal kullanıcıya çok bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende samsung s23 ultra var arkadaşımda pixel 7 pro. Arkadaşım Pubg mobile oynarken aşırı ısınmasından, sürekli pingin yükselmesinden ve ekranın çok titrek görüntü vermesinden şikayet ediyor. Çok pişman. Eski s21 ultrası vardı, ekran kırıktı, yaptırdı ona geçti. Pixel e bin basar diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trusted rewiews şöyle diyor.
Google claims the on-device generative AI of Tensor G3 is 150x more complex than the most complex model on Pixel 7. This opens up the possibility for more AI-boosted features, such as automatically blocking spam calls, reducing background noise during a call and removing distracting sound from a video during the editing process.
Google says the AI powers of the Tensor G3 also helps with editing photos, with features such as Best Take allowing you to combine multiple images together to alter the facial expression of a person, as well as Magic Eraser that allows you to easily delete objects or people from an image.
The Apple A17 Pro is seemingly not as advanced as the Tensor G3 when it comes to AI performance, and so lacks a lot of these handy features. If you like the idea of unlocking AI-powered features more than having the best performance speeds possible, then the Pixel 8 could be a worthwhile buy.
Ancak saf performansa bakarsak.
nanoreview.netTensor G3 vs A17 Pro: tests and benchmarkshttps://nanoreview.net/en/soc-compare/google-tensor-g3-vs-apple-a17-proA17 Pro ezmiş geçmiş. Haklısınız Google zaten farklı bir kulvarda yarışmak istediğini söylemişti. Şu anda ne Google o Ai çipini kullanacak yeteri yazılıma sahip ne de Apple o cpu' yu sömürecek uygulamalara sahip hangisinin önemli olduğu 3 sene sonra ortaya çıkacak gibi geliyor bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hep sonraki telefonu Google alacağım diyorum ve yine Oneplus alıyorum. Hep bir şeyler eksik Google'da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne 760 doları 1000 dolardan satışa sunulacak. Bu fiyata göre işlemci performansı rezalet seviyede kötü duruyor.
-
8 sene Android güncellemesi verecekmiş. Alan bunun için alır ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar evde snapdragon 865 li telefon ve tablet var. Bende de Snapdragon 8 gen 2 li s23 var. Android performans işi çözüleli çok oldu. Bu saatten sonra işlemci ham güçlerini boşuna yarıştırmaya gerek yok. Kamera, kablosuz görüntü ve dosya paylaşım sistemleri, kablosuz şarjları, video yetenekleri, güvenlik, uzun ömürlük vb gibi şeylere bakıyorum.
Tavsiyem google telefonlar her türlü alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 7 Ekim 2023; 12:52:20 >
-
Kullanıcı deneyimi > cpu performansı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya bu medyayı anlamıyorum. Sanki giriş seviye bir performans veriyor da öyle bir algı yapılıyor ki. Telefonlarınızda büyük hadron çarpıştırıcısında açığa çıkan verileri mi işleyeceksiniz? Nedir bu performans merakınız? Oyun oynamak isteyen gitsin bilgisayar toplasın. Pixel telefonları hiçbir zaman üstün oyun performansı vaat etmiyor.
-
UFS 4.0 ile gelse belki ciddi artacak....
Bir yandan bakış açınızda haklısınız ancak burada bence fiyat tarafına bakmak lazım. Pixel 8 Pro 760 dolarlık bir telefon. iPhone 15'ten 40 dolar da ucuz sadece. Ancak performans farkı büyük. Bu pek olmasını isteyeceğiniz bir şey değil.
|
Yav güç güç güç daha çok güç nereye kadar? Bu gücü hangi program kullanıyor? Bende s10 lite var. Sd865 bu işlemcilerin 3 te 1 gücünde bir gün olsun yav şu program donuyor demedim. Telefon 4 senedir her işimi gördü. Bu yüzden o Ai çekirdekleri ve İnternete bağlanmadan kelime düzeltme yapay zeka fotoğraf işleri çok daha önemli bence. Güç arayan am5 anakart toplasın.
|
Apple’a sataşmaktan işlemciye odaklanamamışlar.
|
Arkadaşlar evde snapdragon 865 li telefon ve tablet var. Bende de Snapdragon 8 gen 2 li s23 var. Android performans işi çözüleli çok oldu. Bu saatten sonra işlemci ham güçlerini boşuna yarıştırmaya gerek yok. Kamera, kablosuz görüntü ve dosya paylaşım sistemleri, kablosuz şarjları, video yetenekleri, güvenlik, uzun ömürlük vb gibi şeylere bakıyorum.
Tavsiyem google telefonlar her türlü alınır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X