Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Google Pixel Watch 3 Satın Al 10 Ocak 2025 15:48 1 1 Google Pixel Watch 3 Ürünü 2 haftada toplam 3 gün civarı kullandım. Kutusu mevcut. Kol bandında 2 delik açtım bileğim büyük olduğu için. Görünümde herhangi bir sıkıntısı olmuyor. Ancak belirtmek istedim.İstanbul içi elden teslim edebilirim. Fiyatı çok uygun yazdım, işine yarayan biri alsın benim için lüks bir ürün oldu.Takas düşünmüyorum, nakit ihtiyacı nedeniyle satılık.İletişim: 05426842268Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Google Pixel Watch 3 [SATILDI] Xbox EA FC 25 Ultimate Edition - P1+P2 EA FC 25 200K Coin [SATILDI] Ryzen 5 7500F - 32 GB DDR5 RAM - Zotac 4060Tİ Oyuncu Bilgisayarı