Şimdi Ara

Google Pixel XL Ana Konu :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Donanimhaber de bile birsuru kisi kullaniyor. Baska konularda bile denk gelmisligim vardir .

Donanimhaber disindakileri bilemeyiz .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ben cihazdaki nuga ile ortaya çıkan pilin aşırı tükenmesi sorununun 7.1.2 güncellemesi ile düzelip düzelmediğini merak etmiştim?
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Genelde Android surum guncellemelerinde fabrika ayarlarina donulmesi yani resetlenmesi tavsiye edilir . Her marka modelde her surumde ...

Sorunlu olan kilitli operator Pixel XL modeli

https://productforums.google.com/forum/#!msg/phone-by-google/9LDheyWp3Lo/WpShaBqmAgAJ;context-place=topic/phone-by-google/kzqRyTgvEBA

GPS kullanilmiyorsa kapatilmalidir ozellikle kapali alanlarda .

Cihaz fabrika ayarlarinda GPS varsayilan olarak acik gelmekte .

GPS sinyal bulma cabasi ile daha cok pil tuketir surekli tarama yapacaktir .

Ayni sekilde sebeke sinyali zayifsa da sinyal bulmasi icin daha fazla guc sinyal icin pilden daha da fazla enerji tuketecektir .

Ben de hicbir zaman batarya cabuk dusmesi olmadi . GPS kapali sadece kullanilacagi zaman aciyorum .

Fabrika ayarlarina da donus yapiyorum her Android guncellemesinde.

Gerci suanki Android 8 DP3 betasi var . Bataryasinda bir sorun yok.

Sorunun cozumu yazilimsal donanimsal degil ve guncelleme de gerekmiyor sadece her guncelleme sonrasi fabrika reset ayarlari yapilmali .

GPS bosuna kullanilmiyorsa ozellikle kapali alanlarda acilmamali .

• Turkiye'de bu cihazi temin edebilecegimiz bi yer yok herhalde?
    Eldeki s7 edge'yi verip pixel xl alma niyetim var.
  • rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Sahibinden üzerinden bulabilirsiniz. Maalesef ülkemizde resmi satışı yok şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.
    Oradaki satislara da pek guvenemiyorum malesef.
    Baska yollar arayacagim mecburen.
  • SATILDI Google Pixel Kullanilmamis gibi kutulu, Google Kilif ve Daydream ile var gelmeden burada (Amerika'da) satacaktim ama ilgilenen varsa getiririm. Paket olarak 2150tl sabit pazarliksiz kar icin getirmiyorum yuksek koyup inmeye ugrasmayayim. Istanbul Besiktas tarafindayim. Google faturasi da var. SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 6 Ekim 2017; 7:5:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostbite

Google Pixel Kullanilmamis gibi kutulu, Google Kilif ve Daydream ile var gelmeden burada (Amerika'da) satacaktim ama ilgilenen varsa getiririm. Paket olarak 2150tl sabit pazarliksiz kar icin getirmiyorum yuksek koyup inmeye ugrasmayayim. Istanbul Besiktas tarafindayim. Google faturasi da var.

cihaz kayıtlımı acaba.. İphone 7 ile takas düşünürmüsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostbite

Google Pixel Kullanilmamis gibi kutulu, Google Kilif ve Daydream ile var gelmeden burada (Amerika'da) satacaktim ama ilgilenen varsa getiririm. Paket olarak 2150tl sabit pazarliksiz kar icin getirmiyorum yuksek koyup inmeye ugrasmayayim. Istanbul Besiktas tarafindayim. Google faturasi da var.

32 GB mı 128GB mı? 128 ise hemen alayım sizden:)
  • 32gb, google foto ve video icin sinirsiz google drive veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.