Şimdi Ara

Google play edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar htc one google play edition ne oluyor normal htc ile farkları nedir ?

• İçinde sense romu yerine saf android romu var. Güncelleme çok daha hızlı geliyor. Ama htcnin bir çok güzel özelliğinden mahrum kalıyorsunuz. Bana kalsa developer edition alın rahat edin ama siz bilirsiniz yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kb ama bu android işinde yeniyim developer ne oluyor ?
  • Geliştirici versiyonu. Yani cihazda bootloader kilidi yok root yapıp rom atmak daha kolay. Ama ondan çok 64 gb hafızası için aldım ben developer editionı. Zaten içine istersem google play edition romunu da kurabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Geliştirici versiyonu. Yani cihazda bootloader kilidi yok root yapıp rom atmak daha kolay. Ama ondan çok 64 gb hafızası için aldım ben developer editionı. Zaten içine istersem google play edition romunu da kurabiliyorum

google edıtıonlara rom atılarak sense 5 yuklenebılır mı one alan blınkfeed ıcın sense 5 ıcın alıyo zaten htcyı dıger telefonlardan ayıran yonu bu yanı yoksa sıradan bı telefon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 1 Ağustos 2013; 20:58:40 >
  • Google editionlarda kızılötesi gibi ufak tefek donanım eksikleri var. Ben tavsiye etmiyorum o yüzden google edition. Alacaksanız normal yada developer alın canınız sıkılırsa google romuna geçersiniz zaten

• Peki arkadaşlar android'in 4.3 sürümü google edition olarak mı çıkacak ? Sense arayüzlü HTC One telefonumuza aynı zamanda 4.3 google play editionu kurabilir miyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.