Şimdi Ara

Google Play indirme sorunu !!! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden de aynı sıkıntıyı yaşamıştım ama ayarlarını değiştirerek düzelttim. Fakat bu seferki bambaşka bir şey galiba... :S

Telefondan Wi-fi açıp google play den herhangi birsey indiremiyorum. İndiriyor diyerek kalıyor. İlaveten siteden indirmeye çalışsam da aynı sorunla karşılaşıyorum.
    Telefondan browserla internete çıkışta yada herhangi birşey indirmekte hiç sorun yok.
    Başka bir wi-fi ağından ise google playde indirme yapabildim. (Bir kez deneme şansım oldu)
    Ayrıca kendi internet paketimden de indirebiliyorum ama bir türlü evimdeki wi-fi dan indirme yapamıyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara, dostlara şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar

• ilginç bir şeymiş mesajım bulunsun belki başıma gelir
  • Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar.... Durum vahim. Yardım lazım acil.
  • Selam aynı sorun bende de var. Sorununuzu çözebildinizmi? Kolay gelsin.
  • daha önce birkaç arkadaşın başına geldi yine bu forumda kendisi o bişekilde çözdü modem port ayarları ile falan uğraştı baya bi arkadaşta modemi değiştirdi öyle çözdü sanırım konuları mevcuttur aslında aratırsan çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 3 Mayıs 2012; 14:13:25 >
  • Benim sorunum çözüldü arkadaşlar. Yaptıklarımı sırası ile söyleyeyim umarım etkide bulunabilir. Matchbox dostumuz da çözmüş. Bu dertten muzdarip arkadaşlar denesin derim.

Modemin içerisinden DNS ayarlarını değiştirdim. Telefonla wi-fi ya bağlanırken özel DNS atadım (Bilgisayarda yaptıgımız gibi). Bağlanırken Size verilen IP adresinden kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem modemi kapatım açmanız ve sonra tekrardan denemeniz. İlaveten Statik IP yapmanız...
    Bir zarar teşkil etmiyor. DNS olarak ta google dns lerini kullanın.

8.8.8.8
    8.8.4.4

yada

8.8.8.8
    4.4.4.4

Modem içerisinde birden çok DNS yazabiliyorsunuz. Hatta liste halinde giriş yapma şansınız varsa hepsini giriş yapabilirsiniz.

8.8.8.8
    8.8.4.4
    4.4.4.4

Kolay gelsin
  • Cyberbob çok teşekkürler büğün internet firmasında modemimim degiştirince başıma gelen bu olayı sayenizde düzeltebildim.Sonsuz Teşşekürler
  • Konuyu hortlatmis olacagim ama benzer sorunu yasayan arkadaslar icin cozum olabilir.Bende buldugum cozumu paylasayim : oncelikle internet saglayicim d-smart. Yasadigim problem ise google hizmetlerini kullanamamak(ozellikle google play).
    Internette arayip buldugunuz tum cozumleri denedim, modemi değiştirip farkli modemle denedim, farkli pcler farkli telefonlar yani neredeyse herşeyi denedim olmadi. Cozum ise oldukca basitti, modem mtu ayarim fabrika ayari olarak 1492 idi ben bunu 1450 ile degistim ve ortada problem falan kalmadi.
    Iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play Store’ den Uygulama İndiremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.