arkadaşlar bankacılık uygulamanızdan kredi kartınız için telefon veya posta yoluyla ödeme seçeneğini açın beni o şekilde düzeldi |
Bildirim
arkadaşlar bankacılık uygulamanızdan kredi kartınız için telefon veya posta yoluyla ödeme seçeneğini açın beni o şekilde düzeldi |
Horlatıyorum ama bende de aynı problem var Ne yaptıysam ödemeyi kabul ettiremedim Googla mesaj gönderdim yanıt bekliyorum ama geçici bir çözüm yazacağım işe yarıyor bende yarardı program satın alabildim Kullandığınız ödeme yöntemini kaydedin sonra başka bir akıllı cep telefonunda giriş yapın Annenizn Babanızın Kardeşinizin ama garanti olsun diye bütün Googla hesaplarını kaldırın Kendi üyeliğinizi girin programı yükleyin satın alın oldu bende Problem akıllı cep telefonundan kaynaklanıyor heralde Yeniden rom kurulsa belki düzelir Birde iade istedim reddedildi ondan oldu heralde |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mobilden iniyio wifiden inmiyo ne ayak okadar ayar tyaptım fayda etmedi iniş ayarlarda sıkıntı omaz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 13 Şubat 2024; 8:34:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |