Şimdi Ara

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
31
Favori
22.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumun için teşekkürler. Gerçekten böyle bir konunun olamamasına şaşırdım. Çünkü herkesin elinde telefon, hatta foruma bile çoğu telefonla giriyor. Uygulamalar akılalmaz bir şekilde her yanımızı sardı ve çok kullanışlılar. Böyle büyüyen bir sektöre başlık açmamak olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3hab -- 13 Temmuz 2017; 20:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALINTI SÖZLER diye bir uygulama var Google Play'de şiddet le tavsiye ederim

• Oyun olarak ta eğer meraklı iseniz PHOTO PHİNİS var cok sürükleyici ve eğlenceli...

• arkadaşlar film izlemek ve indirmek için program tavsiyesi varmı ?
  • ozd87 kullanıcısına yanıt
    Hd film izle var Google playde gayet güzel

• Textra SMS uygulamasının PRO (reklamsız) versiyonunu isteyenler için

• True caller in reklamsız versiyonunu bulabilir miyiz acaba?

• En yakın, en ucuz, kendi benzin firmam, otogaz olan istasyonlar vs için kullandığım uygulama: Akaryakıt Haritası

Hamile bayanlar, anneler için kullanılması gereken uygulama: Annemin Dünyası

• Merhaba cihaza mp3 gibi müzik dosyaları indirmek için kullandığıniz bir program var mı? Yıllardır iPhone kullandığım için şu an sudan çıkmış balık gibiyim

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    myt en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Textra SMS uygulamasının PRO (reklamsız) versiyonunu isteyenler için

Herhangi bir geliştiricinin paralı uygulamasını paylaşmak ve kullanmak hiç etik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: xMassiveStrokex

Her türlü telefon çağrısını otomatik olarak engelleyebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------

Youtube'da ki videoları telefonun arka planında oynatabilirsiniz.Telefonda aynı anda hem youtube videosu izleyip hem de başka işlerinizi yapabilirsiniz.

Gelen arama engellediğinde karşı taraf direkt no meşgul olarak mı görüyor? Yoksa arama mı kesiliyor?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:29:22 >
  • Bankocep ve Bankopark iddaa oynayanlar için çok güzel uygulamalar..

• Klavye olarak Fleksy

Tarayıcı olarak uc Browser

Şifre saklamak icin safeincloud

Veri tasarrufu opera Max

Dosya yöneticisi es file Manager

Foto düzenleme PicsArt

Video düzenleme Power director

• Emekce.com sitemizin uygulamasını yaptık arkadaşlar Örgü amigurumi yemek tarifi hobi tarzı paylaşımlar yapıyoruz nasıl olmuş sizce Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kadin.emekce
  • play.google.com
    Quick System Info PRO - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.uguess.android.sysinfo.pro

play.google.com
    Full Battery & Theft Alarm - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pextor.batterychargeralarm

play.google.com
    Advanced Download Manager - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

play.google.com
    Clipper - Clipboard Manager - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.rojekti.clipper

• Telefonumda kullandığım tüm uygulamalar ve açıklamaları:

Cihaz: OnePlus One
    Rom: Resurrection Remix (Sultanized) - Tüm gereksiz uygulamalar temizlendi.

Uygulamalar:

List: Daily Checklist > Tüm gün boyunca kullanmakta olduğum tek uygulama. Günlük rutinlerini kayıt altında tutan arkadaşların bulabileceği en iyi uygulama. Arayüzü çirkin olmasına rağmen belirli günlerde hatırlatma, aylık hatırlatma, yıllık hatırlatma gibi farklı seçenekler veriyor. Bunun yanında widget'ı sayesinde programı bir kere ayarladıktan sonra hiç giriş yapmanıza dahi gerek kalmıyor. Para verip aldığım ikinci uygulamadır ayrıca.

Act Scanner > Diğer belge tarama uygulamaları gibi gelişmiş özellikleri yok fakat boyutu sadece 7mb. Ben bunu Snapseed ile birlikte kullanıyorum. Önce buradan taratıp daha sonra Snapseed'den kontrast ayarı yapıyorum tertemiz oluyor.

Adaway > Reklam engelleme uygulamalarında açık ara en iyi tercih. Direkt host dosyalarına müdahale edip reklamların telefonunuza hiç ulaşmamasını sağlıyor. Eğer uzun zaman sonra reklam görürseniz uygulamaya girip host dosyalarını yenilemeniz yeterli olacaktır.

ADM Pro > Bildirim paneline yapışıp kalmayan bir indirme yöneticisi. Greenify ile kapatsam dahi dosya indirilecek olunca otomatik olarak kendisini açıyor. Hız limiti ayarı, browser değiştirme ayarı vs. bir çok seçeneği var. Yine az boyutlu uygulama tercihlerim dolayısıyla kurduğum bir uygulama. Sadece 6mb.

AlkışlarlaYaşıyorum > Malum sitenin Android uygulaması. Browserdan girmek yerine burası daha rahat ve kullanışlı oluyor. En sevilen yorumlar kısmı favorilerim :D

AnkiDroid > Bu program flashcard yani arkalı önlü kartların Android'e taşınmış hali. Okulu bu uygulama sayesinde geçiyorum desem yeridir. Sistem algoritması şöyle işliyor; karşınıza gelen kelimenin ne olduğunu söylüyor ve cevabı göster diyorsunuz. Zor, kolay, gibi seçenekler var. Bunların sonucunda o kartı size kaç gün sonra tekrar göstereceğini kararlaştırıyor program. İstediğiniz kartları kendiniz hazırlayabilir, isterseniz de desteleri internetten indirebilirsiniz.

Blackmart > Adı üzerinde karaborsa uygulama marketi. Lollipop veya üstü sürümlerdeyseniz 0.99.2.103B çalışıyor diğerleri hata veriyor. Bilmediğiniz programları indirmemeye çalışın ayrıca bu program hakkında garanti vermiyorum kötü yazılımlar çıkabilir.

Boost > Bunun için en iyi Reddit istemcisi diyemeyeceğim. Sürekli programlar arasında gidip geliyorum.

Budget > Bulabildiğim en iyi bütçe takip programı yine sadece widget'ı için bile tercih edilebilecek bir program. İçerisinde grafik seçeneği de var. Güzel yanlarından biri de farklı cüzdanlar oluşturup aralarında transfer yapabiliyor olmanız. Örneğin bende 3 adet cüzdan var. Yatırım hesabımda kumbaramda biriktirdiğim parayı tutuyorum. Kredi Kartı hesabımda kart harcamalarımı tutuyorum. Cüzdan hesabımda da cüzdanımdaki miktarı tutuyorum. İleriye yönelik harcamaları da girerseniz belirlenen günde para hesaba yatıyor veya aktarılıyor. Tamamen açık kaynaklı bir uygulama ve ŞOK OLACAKSINIZ 696KB boyutunda.

- İSTEĞE GÖRE UYGULAMALARI TANITMAYA DEVAM EDEBİLİRİM -

• Güzel başlık olmuş arkadaşlar. Bence canlı kalmalı. Fakat uygulama öneren arkadaşlar ne olduğu konusunda da kısa açıklamalar yazarsa güzel olur. Sadece link verilirse silik kalıyor, tek tek denemek gerekiyor.

-Mobile Doc Scanner: Normalde Cam Scanner kullanıyordum fakat markette süreli bedava olunca aldım. Klasik belge tarama uygulaması. Note kullananlar için kalem desteği de var eklenti ile.
    -Opera VPN: Proxy değiştirme mantığı. Kapalı sitelere erişim için.
    -TV Time: Dizi takip uygulamam. Hangi dizide kaçıncı bölümde kaldığımı takip ediyorum. Series Guide da aynı işi görüyor ama bu biraz daha teferruatlı.
    -Google Keep: Not defterim. Notlar, yapılacak listeleri, notlar için alarm kurulması gibi şeyler var. Notlara farklı renkler verebiliyorsunuz. Telefonu sıfırlasanız da uygulamayı kurup Google hesabınız ile eşitlediğinizde notlar geri geliyor.
    -eBrosur: Marketlerin promosyon indirimli ürün bilgileri. Bim aktüel ürünler vs gibi.
    -Tubemate: Youtube vs sitelerden video mp3 indiriyorum.
    -Sığır Avcısı: Saçma sapan parkeden araçların fotolarını alıp buraya gönderiyorsun. Onlarda facebook sayfalarında ifşa ediyorlar.
    -Snapseed: Foto editör. Basit ve çok kullanışlı. Telefon ne kadar iyi foto çekerse çeksin, 15-20 saniye de daha iyi fotoğraflar çıkıyor ortaya.

Ayrıca bu başlıktan bulduğum:
    -Operate Now: Hospital: Hastane simülasyonu. Ufak tefek ameliyatlar falan yapıyorsunuz. Bir süre sonra kalabalıklaşınca işler karışıyor. Muhtemelen kaldıracağım.
    -Ödüller: Google anketleri doldurarak kredi veriyormuş. Henüz anket gelmedi.
    -AppSales: İndirime giren market uygulamalarını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 26 Aralık 2017; 12:30:51 >

• Android telefonun ekranını pc'ye tam ekran yansıtmak için önce

play.google.com
    Screen Mirror - Screen Sharing - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screenmirrorapp

Yüklüyoruz. Sonra pcdeki tarayıcıdan screenmirrorapp.com açıyoruz. Telefondaki uygulamadan en alttaki barkod ile bağlan seçiyoruz ve pcdeki browser adresimizde çıkan barkodu taratıyoruz, hemen bağlanıyor, pcdeki sayfanın sağ üst kısmındaki tam ekran (3. Sıradaki kare gibi olan)

Bir de her türlü tv kanalını açabilen uygulamalardan bulursanız demeyin keyfinize ;)

Ses telefondan çıkıyor, telefona kulaklık çıkışından hoparlör bağlayabilirsiniz

Pc laptopu hdmi ile tv'ye bağlarsanız, miracast gibi oluverir :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.