Şimdi Ara

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
31
Favori
22.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana rahat rahat kaliteli müzik indirebileceğim bir program lazım bir de youtubedan video indirebileceğim program lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle Chrome de işe yarayacak reklam engelleyici ve titanium backup gibi kaliteli yedekleme programı lazım. (Root yok)

• snaptube

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tubemate Google Playde yok apksını indirip kurabilirsiniz

• Apus browser : Hızlı ****lu ufak boyutlu etkili bir tarayıcı.

Line launcher : Birçok tema denedim içlerinde en iyisi bu çıktı.

Battery full alarm : İstenilen şarj % seviyesine ayarlanıldığı taktirde şarj dolumu o seviyeye ulaşınca alarm çalar.

Black player : Müzik dinleme programı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

Apus browser : Hızlı ****lu ufak boyutlu etkili bir tarayıcı.

Line launcher : Birçok tema denedim içlerinde en iyisi bu çıktı.

Battery full alarm : İstenilen şarj % seviyesine ayarlanıldığı taktirde şarj dolumu o seviyeye ulaşınca alarm çalar.

Black player : Müzik dinleme programı.

Battery full alarm uygulamasını şarjı ne kadara kadar doldurmak için kullanıyorsunz? %80?
  • Eskiden di diyebilirim, içine ettiler programın.

• Bu arada GPS için nokia nin olan program Here Wego tavsiye derim.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:29:10 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    En son bir sitede Li-on piller ile alakalı makale tarzı yazı okumuştum ve bataryayı %100 doldurmanın sakıncalı olduğunu belirtmişlerdi. Bundan dolayı genellikle %90 ile 98 arası ayarlıyorum dolunca alarm ile haberdar ediyor. Tabi bunun yanı sıra ihtiyaç olan telefonun bir an önce şarjının dolup kullanıma hazır olması, daha da önemli.

• quote:

En son bir sitede Li-on piller ile alakalı makale tarzı yazı okumuştum ve bataryayı %100 doldurmanın sakıncalı olduğunu belirtmişlerdi. Bundan dolayı genellikle %90 ile 98 arası ayarlıyorum dolunca alarm ile haberdar ediyor. Tabi bunun yanı sıra ihtiyaç olan telefonun bir an önce şarjının dolup kullanıma hazır olması, daha da önemli.

Aslında o dediğiniz başka şekilde oluyor, izah edeyim.

Telefonu %100 şarj etmenin tehlikesi yok. Ancak telefonu her seferinde %100 şarj ettiğiniz zaman batarya şarj döngü sayısından 1 kaybediyorsunuz. Bu sebeple önerilen %20 - %80 aralığıdır.

Telefonu %20'nin altına düşürmeden ve %80'i geçmeden şarjı tamamlayın. Bu sayede telefonun batarya döngü sayısından fazla kullanmamış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Aslında o dediğiniz başka şekilde oluyor, izah edeyim.

Telefonu %100 şarj etmenin tehlikesi yok. Ancak telefonu her seferinde %100 şarj ettiğiniz zaman batarya şarj döngü sayısından 1 kaybediyorsunuz. Bu sebeple önerilen %20 - %80 aralığıdır.

Telefonu %20'nin altına düşürmeden ve %80'i geçmeden şarjı tamamlayın. Bu sayede telefonun batarya döngü sayısından fazla kullanmamış olursunuz.

Doğru şimdi siz yazınca, bahsettiğim yazıdan hafızamda kalan bilgiler ile eşleşti dedikleriniz. Hatta orada ayda bir tam olarak boşaltın, tam olarak doldurun gibisinden kısımlar da vardı tabi bunlara yönelik kısa açıklamalarda yapılmıştı yazı uzun olduğu için kimi notlar aklımda kalmış. Düzeltme için teşekkürler. Birde dediğiniz gibi deniyeyim.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    Hocam accubattery diye bir uygulama var. Bu uygulamada şarjı istediğiniz seviyeye geldiğinde uyaran alarm var. Ayrıca bataryanızın performansını bu uygulama ile görebilirsiniz. Senelik ortalama kayıp genelde %20 oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam accubattery diye bir uygulama var. Bu uygulamada şarjı istediğiniz seviyeye geldiğinde uyaran alarm var. Ayrıca bataryanızın performansını bu uygulama ile görebilirsiniz. Senelik ortalama kayıp genelde %20 oluyor.

İndirdim, ilginçtir yüklerken "ayrıştırma hatası" diye bir hata veriyor. Zannedersem telefon ile uyumlu değil. Bu arada seviye olayı belirtmiş olduğum programda da mevcut misal %60 ayarlıyorsunuz batarya o seviyeye ulaşınca alarm çalmaya başlıyor.

• Merhaba arkadaşlar, OG Youtube ve OG instagram adlı iki uygulamayı öneriyorum ben de.

OG Youtube ile ister arka planda videonuzu oynatın, ister istediğiniz formatta indirin isterseniz ekran kapalıyken videonuzu oynatın.

OG İnstagram ise görüntülediğiniz fotoğraf ve videoları indirmenize olanak tanıyan uygulama.

Ekran görüntülerini paylaştım yardımcı olsun diye.

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz)

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz)

OG Youtube

OG İnstagram

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zipgradellc.android.zipgrade

Zipgrade

Öğretmenler için optik okuma programı. Öğrenci adına düzenlenmiş cevap anahtarı, özelleştirilebilir form. Biraz uğraşırsanız anket de okutabilirsiniz. Analizler vs.

Test bittiğinde sıraların arasında dolaşarak bile 2dkda bütün sınıfı bitirirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar airdroid güvenlimidir kullanan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    kendim kullandigim android telefon ağustos ayinda bir yılı dolacak cogu zaman gunluk bir kere sarj ettim %10-20 ye dusmesin diye dikkat etmedim hep full 100 e sarj ettim accubattery batarya sagligi %97 diyor onerdiginiz bir app varsa kurup deneyebilirim bu yipranma hakkinda bu konuda görüşmek isterim

bu telefonun bataryasi 50 tl orjinal servis fiyatı sanirim 2. yılini doldurunca bir kere yenilesem bi 2 yil daha gider

• powerapp-power fm online radyo

here wego-offline harita ozelliklo navigasyom

google keep-google senkronizasyonlu not tutma

• Hala battery uygulamalarını kullananlar var mı ilginç
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.