Şimdi Ara

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
31
Favori
22.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Devlet gerçekten işe yarıyor. Evden çoğu işi dışarı çıkmadan halletmemizi sağlıyor. Teşekkür ederim önerin için:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uygulamaların hepsini bir anda değil de teker teker açıklamalı olarak yazarsanız daha iyi olur. Herkesin beğendiği popüler uygulamalar Ana Sayfaya eklenecektir.

Bu sayede bilinmeyen, güzel uygulamalat hakkında bilgi sahibi olabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3hab -- 7 Haziran 2017; 3:48:26 >
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    Snaptube market dışı uygulama ama youtube facebook vs. video mp3 indirebilirsiniz. Çevirici felan gerekmeden dilediğiniz formatta download yapabilirsiniz. Benim olmazsa olmazim oldu.

Zarchiver winrar programı senelerdir kullanırım.

Birde wifi kullanan arkadaşlar çevrenizdeki ağlar arasında size en uygun wifi kanalını gösteren wifi analyzer 1 kerelikde olsa kullanılmalı kanal seçimi için.

Parallel Space sanal bir android oluşturarak telefonunuzda birden fazla hesap açabilirsiniz. Çift facebook gibi hatta oyunlarda çift hesapda oluyor clash felan. Buda güzel bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 6 Haziran 2017; 16:52:48 >
  • Spor ve aktivite için Runtastic Pro uygulamasını tavsiye ederim. Kullanmaya başladığımdan beri 883 km yürümüşüm. Şimdilerde 1.000 km'yi geçtim. PRO sürümünü ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz)

ISS OnLive ile ISS'in kamerasından canlı görüntüler izleyebilirsiniz. Bir anda bir UFO görebilmeniz muhtemel. (resimdeki gibi) ISS nedir biliyorsunuz diye yazmadım.
    uygulamanın linki
    play.google.com
    ISS on Live: Space Station Tracker & HD Earth View - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.polilabs.issonlive&hl=tr

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz)

Kullandığım faydalı başka uygulamalar da var sonra yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 7 Haziran 2017; 15:56:1 >

• konuda yazan uygulamaları ilk mesaja toplayabilir miyiz?

@R3hab
  • Hepsini mi?

• Diskografi ya da albüm indirilen bir apk var mdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

konuda yazan uygulamaları ilk mesaja toplayabilir miyiz?

@R3hab

+1 çok mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Hepsini mi?

Konu sahibi olmanın faydaları

Arkadaş @TheCapedCrusader aslında çok haklı çünkü listeyi ve yanında ufak bir izahatı olduğu zaman faydalı bir konu olur. Hatta üşenmeyip yanına linkini bile koyabilirsen harika olur.

Uygulama öneren arkadaşlar önerdiği uygulamanın linkini verirse memnun oluruz.

Hatta ben tavsiye ettiğim uygulamaların linkini de vereyim. (Runtastic uygulamasının ücretli PRO sürümünü verdiğim Dropbox'umdan indirip ücretsiz kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Hepsini mi?

evet
  • Bundan sonra her uygulama Ana Sayfaya eklenecektir. Link işi biraz zor. Herkes Google Play'e yazıp rahatlıkla bulabilir.

Her mesajınızda 3 ten fazla öneri yapmayınız. Önerdiğiniz uygulamaları açıklarsanız çok iyi olacaktır.

Öneriler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3hab -- 7 Haziran 2017; 19:55:10 >
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Kısa videolar izleyerek ingilizce geliştirmek için kullandığım: Voscreen

Fotoğraf düzenlemek için kullandığım saçma sapan filtrelerden arındırılmış kendine has bir arayüzü olan google uygulaması: snapseed

Gece telefonla uğraşırken ekran parlaklığından kör olmamak için kullandığım küçük basit uygulama: night screen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 8 Haziran 2017; 8:41:15 >
  • nova launcher var arkadaşlar sade ve hiç kasmayan, özellikle ikonları istediğimiz gibi büyütüp küçültme ve ikon sayısını istediğimiz oranda artırıp eksiltme ben vazgeçemiyorum 5 yıldır bu uygulamadan

• dark67 D kullanıcısına yanıt
    güzel fırsatmis kaçırdık 9.90 olmuş

• Nova yı herkes övüyor, merak ediyorum. Ancak uygulamaları klasörler altında toplama özelliği yok, bu da benim için büyük eksiklik. Kaliteli bi launcher bulsam samsung un touchwiz ini acımam silerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Nova yı herkes övüyor, merak ediyorum. Ancak uygulamaları klasörler altında toplama özelliği yok, bu da benim için büyük eksiklik. Kaliteli bi launcher bulsam samsung un touchwiz ini acımam silerim..

Nasil yok

Uygulamalari klasorler altinda toplama tabii ki var

• Var mı? Ben yüklemiştim ama göremedim öyle bi özellik. Alfabeye göre sıralıyor uygulamaları. İstediğim gibi özelleştirip klasörler oluşturup rastgele atamadım içlerine?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.