Şimdi Ara

Google Play Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç ay önce Gin2KitKat yükledim gayet güzel kullanıyorum. Son zamanlarda Google Store den indirdiğim oyun uygulamaların çoğu calışmıyor yani neredeyse yüzde 60-70 " HATA, paket dosyası geçersiz " mesajı alıyorum.

gin2kitkat yüklemeden önce yüzlerce oyun app indirip denemişimdir hiç böyle bir hata almamıştım. gin2kitkat tan sonrada ara ara bişeler yüklüyordum fakat eskisi kadar çok değil..
    1: bence düşük ihtimal sorun gin2 de olabilir. 2-3 gün öncesine kadar çok fazla şey kurmadım, belki kurduklarımda sağlam apklere denk geldi...
    2: sorun google storede olabilir fakat sorunumu birkaç gündür farkettim öncesinde hiç görmedim bu hatayı.

DENEDİKLERİM
    - bilinmeyen kaynaklar aktif. google store data veri hepsini temizledim.
    - cwm den ilk günki gin2kitkat ın sıfır ( hiç bişey kurulmamış hali ) yedeğini geri yükledim.
    - SD karta format attım
    - deneme amaçlı hatayı veren oyunu apk olarak indirip kurmaya çalıştım ( bu durumdada -yüklenemedi- diyor, sd ye klasor içi neredeyse boş. oyun yok )

şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkürler..

EDiT: ooofff of , yedeği yükleyip sd ye format attıktan sonra tam sapıttı. nerdeyse yüzde 99 storeden bişe kurdurtmuyor. apk installer ile tbu yükleyebildim marketi sildim yenisini attım karta unlarıda yükletmiyor.. neredeyse herşeyde " uygulama yüklenmedi " yazıyor.
    Nette arattım android_secure ile ilgili kesin çözüm denilen olayı yapsamda sonuç değişmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerp -- 14 Ekim 2014; 2:01:42 >

• kimse yokmu arkadaşlar bu sorunu halledecek ? denemdediğim şey kalmadı.. yüzde 99 app ler kurulmuyor.. pc den attığım apk leri kurmaya çalışınca yeşil kuruldu simgesinin yanında " app kurulmadı " diyor.. google storeden indirincede " paket dosyası geçersiz" diyor.. telefona format atıp tekrar romu flashladım sonuç değişmedi.. internette arama çabalarıda boşa gitti.
  • UP

komple formatladım. unroot yapıp ics yükledim. sonrasında tekrar 2.3.4.42 ye dönüp rootladıktan sonra gin2kitkat flashladım.. google store düzeldi fakat şu andada market dışından birşeyler yükleyince ( mod apk ) "uygulama yüklenmedi " yazıyor. yazının sol tarafında yüklenmişçesine yeşil işaret gösteriyor ama yüklemiyor..

eskiden oroçhi vardı aynı anda cevap yazıyordu :) " onuda anmış oldum çok yardımını gördük saolsun"

çözüm bilen yokmu?
  • Direkt baska bir ROM denemeni oneririm. Telefonuna farkli ROM kurmaya kalkanlar genelde bircok ROM'u dener. Senin denedigin sorunlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.