Şimdi Ara

ABD gmail(google hesabı) lazım ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nexus 5 almak için ip adresimi abd ayarladım, sepete ekledim özellikleri seçtim.

kaydet ve devam et dediğimde benden google hesabıma girmemi istiyor. benim google hesabımda TR olduğundan hesaba girer girmez ABD de olmadığımı anlayıp "ülkenizde satışı yapılmamaktadır" diyor.

bana ABD kayıtlı google hesabı lazım, hesap açabilecek olan veya kullanmadığı hesabı olupta verebilecek olan var mı ?

kendim açmayı denedim telefon onayı istiyor. telefon için de alan kodunu Tr girmek zorundayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brder -- 29 Aralık 2013; 15:33:03 >

• Telefonu alsan da gümrükte tökezlersin. %1.000.000 takılır. Gümrükte tanıdığın birisi yoksa cihaz kesinlikle kaybolur ve Türkiye'ye sokamazsın... Belirli bir süre sonra ya müzayede satılır ya da içerden birisi alır, boşuna heves etme. Parandan olursun...
  • Zeki herif gümrük diye bisey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subliminal Expert

Zeki herif gümrük diye bisey var

houstonda olucak arkadaşım onun adresine kargolayacağım sadece 2 gün kalacağı için buradan önceden sipariş verip orda kaldığı tarihe denk getircem..

iltifatın için de ayriyetten teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brder

quote:

Orijinalden alıntı: Subliminal Expert

Zeki herif gümrük diye bisey var

houstonda olucak arkadaşım onun adresine kargolayacağım sadece 2 gün kalacağı için buradan önceden sipariş verip orda kaldığı tarihe denk getircem..

iltifatın için de ayriyetten teşekkür ederim.

Ne demek bebegim simdi ben sana anlatiyim amerikadan gmail al karti ona gir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.